palpitatii inima la adolescenti
Buna ziua!
Am 18 ani si nu am nicio problema ce tine de cardiologie (in urma cu ceva timp am facut analize de specialitate) insa in urma cu 2 zile am inceput sa am palpitatii la fiecare 3-4 secunde, ca o bataie puternica a inimii care se transmite spre partea de jos a toracelui (si constant inima-mi bate mai repede decat deobicei). Aceastea apar de dimineata si ma mai amelioreaza seara cand stau mai mult in pat. Mentionez ca foarte obosit sau stresat nu am fost in ultimul timp dar ma gandesc ca poate acestea s-au adunat. M-am documentat insa nu-mi pot da seama exact ce am, nefiind de specialitate. Astept un eventual diagnostic si niste sfaturi.
Multumesc anticipat!
Am 18 ani si nu am nicio problema ce tine de cardiologie (in urma cu ceva timp am facut analize de specialitate) insa in urma cu 2 zile am inceput sa am palpitatii la fiecare 3-4 secunde, ca o bataie puternica a inimii care se transmite spre partea de jos a toracelui (si constant inima-mi bate mai repede decat deobicei). Aceastea apar de dimineata si ma mai amelioreaza seara cand stau mai mult in pat. Mentionez ca foarte obosit sau stresat nu am fost in ultimul timp dar ma gandesc ca poate acestea s-au adunat. M-am documentat insa nu-mi pot da seama exact ce am, nefiind de specialitate. Astept un eventual diagnostic si niste sfaturi.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4la virsta de 5 ani am avut primul episod de tpsv...
- 4Am palpitatii si in stare de repaus si uneori ma inteapa si simt o jena...
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 12apasare in piept
- 15palpitati si moleseala
- 3Palpitatii in zona inima-stomac
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 1palpitatii in zona inimii
- 4Rosu la faţă
- 2inima schioapa
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic
- 2Stări de rău, și palpitati!!
- 6Palpitatii.. simteam ca imi taie respiratia
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap