Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
Buna ziua, vreau sa va intreb ce complicatii pot aparea daca nu scot maseaua de minte din partea dreapta jos, mentionez ca aceasta nu are loc sa iasa in totalitate (a iesit doar 3 sferturi din ea) si imi forteaza maxilarul si muschiul facial si am si ganglionii umflati se pare din aceasta cauza.Imi spuneti va rog daca dupa extractia acesteia o sa scap de aceste pb?O sa ma duc la extractie luna aceasta.Va multumesc.
2 comentarii
complicatii..vad ca au inceput sa apara...ar mai fi durere, umflatura.(pentru inceput)..etc. Indicatia de extractie este absoluta si duce la eliminarea complicatiilor.
Buna ziua membrilor si in special medicilor stomatologi pt ca as avea o intrebare.
In timpul extractiei maselei de minte din dreapta jos in cazul in care aceasta este iesita doar un sfert
si lipita aproape de maseaua vecina, in acest caz este inevitabila lovirea maselei vecine in timpul extragerii?
Va multumesc ptr raspuns
In timpul extractiei maselei de minte din dreapta jos in cazul in care aceasta este iesita doar un sfert
si lipita aproape de maseaua vecina, in acest caz este inevitabila lovirea maselei vecine in timpul extragerii?
Va multumesc ptr raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 8Dureri si pocnituri la incheietura maxilarului
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 0maseaua de minte
- 2Molarii de minte
- 1Post operatie masea de minte
- 2Maseaua de minte
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 1Molar de minte spart
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 0Problema masea de minte
- 1Problema molari de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 2Molar de minte
- 7Ajutor măseaua de minte sau altceva ?
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: