Extracție dentara
Buna ziua! Sper sa mă fac cat mai înțeleasă. Având atacuri de panica am ajuns cu greu sa fac 3 extracții dentare. Mă sperie faptul că am prolaps de valva mitrala și după extracție as avea o mica posibilitate de endocardită. Acele 3 extracții le-am făcut in luna Noiembrie. Doamna dentist la care mergeam atunci îmi dăduse sa iau amoxil cu o zi înainte și încă 2 zile după extracție. După cele 3 extracții incercam săptămânal sa îmi fac curaj că până la urmă în ultimul moment sa nu merg dar pastilele tot le luam. Și așa am ajuns sa iau cate 3 pastile de amoxil săptămânal. Acum am schimbat și dentistul și am ajuns la o doamna doctor care chiar simt că mă încurajează. Dar frica mea este acum sa nu își mai facă efect amoxilul pentru că l-am folosit foarte des. Ce as putea sa fac in cazul asta? Doamna doctor la care merg acum mi-a zis că acesta este protocolul.. precizez că doamna doctor la care merg acum mi-a zis sa iau 2 Gr înainte de extracție
2 comentarii
Bună ziua!
O perioadă minimă de urmat tratament cu antibiotice este de 3 zile. Dacă respectați și urmați corect și complet schema de administrare a antibioticelor recomandată de medic, totul va fi în regulă.
Într-adevăr, un consum periodic de antibiotice timp de 3 zile pe săptămână nu e recomandat. Așadar pentru a evita potențiale reacții adverse de la consumul de antibiotice, încercați să urmați complet recomandările făcute de medic, chiar dacă momentul este dificil și intimidant pentru dumneavoastră.
O perioadă minimă de urmat tratament cu antibiotice este de 3 zile. Dacă respectați și urmați corect și complet schema de administrare a antibioticelor recomandată de medic, totul va fi în regulă.
Într-adevăr, un consum periodic de antibiotice timp de 3 zile pe săptămână nu e recomandat. Așadar pentru a evita potențiale reacții adverse de la consumul de antibiotice, încercați să urmați complet recomandările făcute de medic, chiar dacă momentul este dificil și intimidant pentru dumneavoastră.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3extrasistole
- 4Extractie dentara
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 3este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 6Parodontita?
- 4Durere ciudata masea
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 1Dupa extractie
- 1Extractie masea prin interventie chirurgicala
- 0Dupa extractia maselii de minte si umflarea fetei
- 3Extractii masele
- 2Extracție de maseaua
- 1Prolaps de valva mitrala
- 4Extractie incisiv superior