Extracție dentara
Buna ziua! Sper sa mă fac cat mai înțeleasă. Având atacuri de panica am ajuns cu greu sa fac 3 extracții dentare. Mă sperie faptul că am prolaps de valva mitrala și după extracție as avea o mica posibilitate de endocardită. Acele 3 extracții le-am făcut in luna Noiembrie. Doamna dentist la care mergeam atunci îmi dăduse sa iau amoxil cu o zi înainte și încă 2 zile după extracție. După cele 3 extracții incercam săptămânal sa îmi fac curaj că până la urmă în ultimul moment sa nu merg dar pastilele tot le luam. Și așa am ajuns sa iau cate 3 pastile de amoxil săptămânal. Acum am schimbat și dentistul și am ajuns la o doamna doctor care chiar simt că mă încurajează. Dar frica mea este acum sa nu își mai facă efect amoxilul pentru că l-am folosit foarte des. Ce as putea sa fac in cazul asta? Doamna doctor la care merg acum mi-a zis că acesta este protocolul.. precizez că doamna doctor la care merg acum mi-a zis sa iau 2 Gr înainte de extracție
2 comentarii
Bună ziua!
O perioadă minimă de urmat tratament cu antibiotice este de 3 zile. Dacă respectați și urmați corect și complet schema de administrare a antibioticelor recomandată de medic, totul va fi în regulă.
Într-adevăr, un consum periodic de antibiotice timp de 3 zile pe săptămână nu e recomandat. Așadar pentru a evita potențiale reacții adverse de la consumul de antibiotice, încercați să urmați complet recomandările făcute de medic, chiar dacă momentul este dificil și intimidant pentru dumneavoastră.
O perioadă minimă de urmat tratament cu antibiotice este de 3 zile. Dacă respectați și urmați corect și complet schema de administrare a antibioticelor recomandată de medic, totul va fi în regulă.
Într-adevăr, un consum periodic de antibiotice timp de 3 zile pe săptămână nu e recomandat. Așadar pentru a evita potențiale reacții adverse de la consumul de antibiotice, încercați să urmați complet recomandările făcute de medic, chiar dacă momentul este dificil și intimidant pentru dumneavoastră.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 1inflamatie obraz dupa extractie
- 0Extractie masea de minte
- 1Mancarimi dupa extractie
- 3extractie masea granulom
- 2extractie dentara
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1infectie masea
- 0Extractie dentara, molar 14 cu infectie la os
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 3Extracție Masea
- 3Extractie masele
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
- 0Stomatolgie si PVM
- 5Extractie masele
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
Mai multe informații despre: Prolapsul valvei mitrale Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: