Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte

05-08-2019
alexandra bn
Nu este medic/terapeut
alexandra bn
Buna ziua! In urma cu 5 zile mi.a fost extrasa o masea de minte, cadranul 3. Interventia nu a fost una chiar foarte usoara. Dupa 2 zile pe gingie, partea linguala, am observat un punct alb, zona este umflata, si la palpare se simte tare punctul acela. Poate sa fie un os ce a patruns prin gingie in urma interventiei? Se poate interveni cu o freza acolo pt a fi luat din el? Imi este teama sa nu se poata rezolva! Ma deranjeaza tare la limba.
2 comentarii
1
05-08-2019, ora 22:22
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, acea margine osoasa ( de obicei ) este peretele lingual al osului unde era molarul de minte. De regula, in 3 luni se modeleaza de la sine, dar daca este disconfort mare, se poate freza pana atunci. Numai bine si vindecare buna sa aveti.
1
06-08-2019, ora 07:52
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Mergeti din nou la medic sa remodeleze marginea osoasa care va deranjeaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •