Operatie extirpare colecit
Buna ziua! Am 32 de ani si in urma cu 9 luni am suferit o operație de extirpare a colecistului. In urma acestei operatii am rămas cu o durere in partea dreapta. Care sa fie cauza? Ce trebue sa fac pentru a dispărea acea durere care este destul de chinuitoare? Nici noaptea nu pot sa ma odihnesc din cauza ei. Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!
2 comentarii
Bună ziua.
Aceste simptome pe care le descrieți, sunt incluse generic in " sindromul dureros postcolecistectomie ".
Ar fi bine să faceți niște investigații uzuale - transaminaze, bilirubina, hemoleucograma, ecografie abdominala, pentru a exclude o suferință organică.
Dacă ies normale, luați un tratament antialgic și antiinflamator, cu reevaluare ulterioară.
Aceste simptome pe care le descrieți, sunt incluse generic in " sindromul dureros postcolecistectomie ".
Ar fi bine să faceți niște investigații uzuale - transaminaze, bilirubina, hemoleucograma, ecografie abdominala, pentru a exclude o suferință organică.
Dacă ies normale, luați un tratament antialgic și antiinflamator, cu reevaluare ulterioară.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 7ciroza hepatica in urma unei operatii de colecist
- 2colecistectomie
- 0Colecistectomie laparoscopica in Constanta
- 0Simptome dupa colecistectomie
- 2Se poate face colecistectomie?
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 1Sindromul postcolecistectomie
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 2Operația de colecist
- 1Pregatire colecistectomie
- 4Analize crescute dupa colecistectomie
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 5Laparoscopie piatra la fiere
- 4Complicații operație
- 0Gama GT cu valoare 200
- 2Ref analize medicale
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii
Mai multe informații despre: colecistectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: