Colecistectomie laparoscopica in Constanta
Din 2009 a inceput sa am durei in hipocondrul dr, treptat situatia a devenit tot mai precara in prezent fiind diagnosticata cu litiaza biliara.Am facut o serie de tratamente atat alopate cat si homeopate, dar crizele s-au tot agravat fiindu-mi recomandata operatia.
Deoarece sunt persoana cu handicap nu imi permit sa merg la o Clinica privata, in plus situatia mea e mai complicata avand un chist porencefalic pe creier(in urma extirparii unui meningiom dr.TPO, atipic) dereglarea glandelor hipofize si tiroide, convulsii pt care fac tratament de specialitate.
De aceea as dori o recomandare pt un dr chirurg din Constanta.
Eu am aflat de 2(dr.Marta Budu si dr.Romeo Popescu) si as dori sa stiu daca sunt persoane care s-au operat la dumnealor si care e parerea.
Va multumesc, anticipat si va rog ajutati-ma cat mai repede cu putinta intrucat crizele au devenit f.puternice si imi este teama sa nu fac icter sau alte complicatii.
Deoarece sunt persoana cu handicap nu imi permit sa merg la o Clinica privata, in plus situatia mea e mai complicata avand un chist porencefalic pe creier(in urma extirparii unui meningiom dr.TPO, atipic) dereglarea glandelor hipofize si tiroide, convulsii pt care fac tratament de specialitate.
De aceea as dori o recomandare pt un dr chirurg din Constanta.
Eu am aflat de 2(dr.Marta Budu si dr.Romeo Popescu) si as dori sa stiu daca sunt persoane care s-au operat la dumnealor si care e parerea.
Va multumesc, anticipat si va rog ajutati-ma cat mai repede cu putinta intrucat crizele au devenit f.puternice si imi este teama sa nu fac icter sau alte complicatii.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 2colecistectomia
- 2stare post colecistectomie laparoscopica
- 4Operatie colecist - tensiune oscilanta
- 2colecistectomie
- 2Se poate face colecistectomie?
- 1Sindromul postcolecistectomie
- 1operatie fiere
- 7Colonoscopie si colecistectomia laparoscopic- interval intre interventii?
- 1Gaze post colecistectomie laparoscopica
- 6Dureri post colecistectomie laparoscopica
- 1Pregatire colecistectomie
- 2Operatie extirpare colecit
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 5Litiaza biliara - Interventie sau nu?
- 1Suprimare fire sutura- ce se intampla daca nu se scot la termen?
- 3Simt ca fac acid, simt in gat un disconfort
- 4Complicații operație
- 4Colecistectomie
Mai multe informații despre: colecistectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: