Colecistectomie laparoscopica in Constanta
Din 2009 a inceput sa am durei in hipocondrul dr, treptat situatia a devenit tot mai precara in prezent fiind diagnosticata cu litiaza biliara.Am facut o serie de tratamente atat alopate cat si homeopate, dar crizele s-au tot agravat fiindu-mi recomandata operatia.
Deoarece sunt persoana cu handicap nu imi permit sa merg la o Clinica privata, in plus situatia mea e mai complicata avand un chist porencefalic pe creier(in urma extirparii unui meningiom dr.TPO, atipic) dereglarea glandelor hipofize si tiroide, convulsii pt care fac tratament de specialitate.
De aceea as dori o recomandare pt un dr chirurg din Constanta.
Eu am aflat de 2(dr.Marta Budu si dr.Romeo Popescu) si as dori sa stiu daca sunt persoane care s-au operat la dumnealor si care e parerea.
Va multumesc, anticipat si va rog ajutati-ma cat mai repede cu putinta intrucat crizele au devenit f.puternice si imi este teama sa nu fac icter sau alte complicatii.
Deoarece sunt persoana cu handicap nu imi permit sa merg la o Clinica privata, in plus situatia mea e mai complicata avand un chist porencefalic pe creier(in urma extirparii unui meningiom dr.TPO, atipic) dereglarea glandelor hipofize si tiroide, convulsii pt care fac tratament de specialitate.
De aceea as dori o recomandare pt un dr chirurg din Constanta.
Eu am aflat de 2(dr.Marta Budu si dr.Romeo Popescu) si as dori sa stiu daca sunt persoane care s-au operat la dumnealor si care e parerea.
Va multumesc, anticipat si va rog ajutati-ma cat mai repede cu putinta intrucat crizele au devenit f.puternice si imi este teama sa nu fac icter sau alte complicatii.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2colecistectomia
- 0alimentatie dupa operatie colecist?
- 2colecistectomie
- 0Simptome dupa colecistectomie
- 2Se poate face colecistectomie?
- 4URGENT - Operat de colicist degeaba
- 1Dureri in capul pieptului
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 5Colecistectomia laparoscopica- nelămurire!
- 1Gaze post colecistectomie laparoscopica
- 4Analize crescute dupa colecistectomie
- 2Operatie extirpare colecit
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 3Simt ca fac acid, simt in gat un disconfort
- 5Laparoscopie piatra la fiere
- 1Dupa operatie colecist
- 1Junghi in piept de la un an dupa operatia de colecist
Mai multe informații despre: colecistectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: