Durere in partea dreapta la 5 zile dupa operatia de colecist.

Durere in partea dreapta la 5 zile dupa operatia de colecist.
Buna ziua! Sunt operata de 5 zile de colecist, cand am ajuns acasa am avut durere se simtea ca un junghi intrecostal dar mi s-a spus ca se datoreaza faptului ca in organism mi-a fost introdus un gaz de aceea se resimte asa pana in umarul drept si ca va trece de la o zi la alta. Cei drept asa e sa diminuat..dar azi a 5.a zi ma confrunt cu o durere nu grea, suportabila dar sacaitoare in partea dreapta unde ar fi fost fierea ce radiaza in spate. Intrebarea mea: este normal sa resimti asa dureri jena si cam in cat timp se va ameliora situatia ? Si dc se produc tinand cont ca tin regim. Primele 3zile am mancat supa de legume, a 4-a zi iaurt 0, 01 grasime cu branza de vaci, abia astazi am introdus peste pastrav la abur facut. Am gresit cu ceva eu?
Multumesc anticipat!
Buna ziua! Sunt operata de 5 zile de colecist, cand am ajuns acasa am avut durere se simtea ca un junghi intrecostal dar mi s-a spus ca se datoreaza faptului ca in organism mi-a fost introdus un gaz de aceea se resimte asa pana in umarul drept si ca va trece de la o zi la alta. Cei drept asa e sa diminuat..dar azi a 5.a zi ma confrunt cu o durere nu grea, suportabila dar sacaitoare in partea dreapta unde ar fi fost fierea ce radiaza in spate. Intrebarea mea: este normal sa resimti asa dureri jena si cam in cat timp se va ameliora situatia ? Si dc se produc tinand cont ca tin regim. Primele 3zile am mancat supa de legume, a 4-a zi iaurt 0, 01 grasime cu branza de vaci, abia astazi am introdus peste pastrav la abur facut. Am gresit cu ceva eu?
Multumesc anticipat!
2 comentarii

Buna ziua.
5 zile PO e relativ precoce. Pot fi resimtite astfel de dureri o perioada de timp. Diminueaza in timp, treptat.
Regimul alimentar pe care l-ati precizat e in regula.
Daca nu se insotesc si de alte simptome, trebuie urmarite in timp.
5 zile PO e relativ precoce. Pot fi resimtite astfel de dureri o perioada de timp. Diminueaza in timp, treptat.
Regimul alimentar pe care l-ati precizat e in regula.
Daca nu se insotesc si de alte simptome, trebuie urmarite in timp.

Buna ziua! Multumesc de raspuns! Mai am insa o nedumerire! Este normal ca urina sa fie de un galbui inchis. Precizez ca, consum cam 1, 5l apa pe zi momentan. Din ce motiv ar fi asa?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare post colecistectomie laparoscopica
- 4Operatie colecist - tensiune oscilanta
- 1Pb dupa colecistectomie
- 4URGENT - Operat de colicist degeaba
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 1operatie fiere
- 5Colecistectomia laparoscopica- nelămurire!
- 1Gaze post colecistectomie laparoscopica
- 6Dureri post colecistectomie laparoscopica
- 1Pregatire colecistectomie
- 4Analize crescute dupa colecistectomie
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Zbor cu avionul, dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Suprimare fire sutura- ce se intampla daca nu se scot la termen?
- 3Simt ca fac acid, simt in gat un disconfort
- 1Criza postcolecistectomie?
- 1Junghi in piept de la un an dupa operatia de colecist
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
Mai multe informații despre: colecistectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: