Durere aparuta la 3 saptamani dupa o operatie de colecist laparoscopica, amilaze crescute
Buna ziua. Acum 3 saptamani am avut o operatie de colecist laparoscopic. Toate bune pana acum 2 zile de cand am dureri. Am fost la urgenta si mi.au facut atat analize cat si un ecograf. Pe ecograf apare ca si cum un calcul ar fi ramas acolo. Este posibil asa ceva ? Si analizele sunt modificate. Amilazele sunt 228 (30-160). Poate fi vre.o pancreatita sau a ramas vre.un calcul care face probleme ? Va multumesc
7 comentarii
Buna ziua.
Urmati indicatiile echipei operatorii. Daca a ramas un calcul, este pe coledoc, probabil. E posibil sa necesite extragere endoscopica sau reinterventie.
Urmati indicatiile echipei operatorii. Daca a ramas un calcul, este pe coledoc, probabil. E posibil sa necesite extragere endoscopica sau reinterventie.
Pe ecograf se vede ca si cum ar fi in acelasi loc in care a fost colecistul
Pe ecograf nu poate fi localizat corespunzator.
Am inteles. Cum procedam sa iau legatura cu d.vs ca nu vreau sa ma mai duc unde m.au operat. Nu mai am incredere. Mi.e frica.
Extragerea endoscopica necesita anestezie totala ? Daca da se poate face o noua anestezie totala la 3-4 saptamani dupa cea de data trecuta ?
Nu, nu fac asemenea proceduri. Necesita anestezie generala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ciroza hepatica in urma unei operatii de colecist
- 4URGENT - Operat de colicist degeaba
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 1Sindromul postcolecistectomie
- 5valori amilaza
- 1Dupa o operatie de fiere cu laserul
- 2Operația de colecist
- 2Operatie extirpare colecit
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Zbor cu avionul, dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Suprimare fire sutura- ce se intampla daca nu se scot la termen?
- 5Laparoscopie piatra la fiere
- 1Dupa operatie colecist
- 2Durere in partea dreapta la 5 zile dupa operatia de colecist.
- 2Ref analize medicale
Mai multe informații despre: Amilaze colecistectomia operatie de colectist laparoscopica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: