Eliminare pietre colecist (fiere)
Buna ziua.
Medicul meu internist a vazut pietre la fiere. Propune o eliminare a lor prin operatie. Laparoscopica am inteles.
Mai departe nu inteleg. Medicul mi-a spus ca va fi eliminata si fierea, pentru ca nu se pot elimina doar pietrele. Altcineva mi-a spus ca se scot doar pietrele.
Cum se face de fapt?
Personal as prefera sa raman cu fierea. Din cazurile din familie unde a fost extirpata si fierea, am vazut ca e mai rau dupa. Referitor la regim, alimentatie si afectiunile digestive care apar din cauza lipsei fierei.
Multumesc.
Medicul meu internist a vazut pietre la fiere. Propune o eliminare a lor prin operatie. Laparoscopica am inteles.
Mai departe nu inteleg. Medicul mi-a spus ca va fi eliminata si fierea, pentru ca nu se pot elimina doar pietrele. Altcineva mi-a spus ca se scot doar pietrele.
Cum se face de fapt?
Personal as prefera sa raman cu fierea. Din cazurile din familie unde a fost extirpata si fierea, am vazut ca e mai rau dupa. Referitor la regim, alimentatie si afectiunile digestive care apar din cauza lipsei fierei.
Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua.
Interventia chirurgicala pentru pietre la fiere, este colecistectomia - se scoate colecistul ( fierea ) cu tot cu pietre. Laparoscopic, de primcipiu. Doar daca nu se poate asa, se face clasic, cu taietura.
Interventia chirurgicala pentru pietre la fiere, este colecistectomia - se scoate colecistul ( fierea ) cu tot cu pietre. Laparoscopic, de primcipiu. Doar daca nu se poate asa, se face clasic, cu taietura.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10dieta sanatoasa
- 5piatra la fiere poate fi maruntita cu ultrasunete?
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 0alimentatie dupa operatie colecist?
- 24Pietre sau mal la fiere
- 7ciroza hepatica in urma unei operatii de colecist
- 4Operatie colecist - tensiune oscilanta
- 2colecistectomie
- 0Simptome dupa colecistectomie
- 1Pb dupa colecistectomie
- 1Litiaza biliara tratament non-chirurgical?
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 1Buna ziua, mama are probleme cu bila si e diabetica - piatra la bila de 15 mm
- 4Reactii adverse de la famotidina
- 4Complicații operație
- 1Criza postcolecistectomie?
- 7Durere aparuta la 3 saptamani dupa o operatie de colecist laparoscopica, amilaze crescute
- 2Nu poate manca nimic - piatra mare la fiere si o tumoare ce apasa pe stomac
Mai multe informații despre: colecistectomia pietrele la fiere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: