Operatie deviatie de sept
Intrebarea este a unui prieten care de 3 luni se tot plimba la spital sa ii deschida incizia.
'Buna seara,
Ma numesc Florian Emanuel si acum 3 luni am fost operat de deviatie de sept.Mentionez ca dupa operatie nu am fost cusut.A doua zi dupa ce mi s-au scos pansamentele din nas, facusem un hematom ce optura respiratia.Timp de aproximativ o luna am fost aproape zilnic la clinica pentru a-mi desface incizia si a drena hematomul.3 saptamani dupa operatie nu am putut respira deloc pe nas, apoi am urmat un tratament cu antibiotice si incepuse sa respir, mai greu dar puteam. Asa am tinut-o timp de 3 luni. Saptamana trecuta mi s-a facut chiuretaj si este un pic mai bine insa tot se mai umfla, dar putin.Am folosit Vibrocil gel ce imi strangea hematomul timp de 3-4 ore, apoi incepea sa se mareasca din nou. In total am urmat 3 tratamente cu antibiotice. As fi interesat cum se poate vindeca mult mai repede si fara complicatii, daca se mai poate !?
Va pot da si alte detalii daca aveti nevoie !
Mentionez ca in timpul operatiei mi-a fost curatat si cornetul (poate este irelevant) ' As dori cateva raspunsuri pentru ca saracul este disperat + o curiozitate a mea...daca il cosea se vindeca mai repede si fara complicati?
'Buna seara,
Ma numesc Florian Emanuel si acum 3 luni am fost operat de deviatie de sept.Mentionez ca dupa operatie nu am fost cusut.A doua zi dupa ce mi s-au scos pansamentele din nas, facusem un hematom ce optura respiratia.Timp de aproximativ o luna am fost aproape zilnic la clinica pentru a-mi desface incizia si a drena hematomul.3 saptamani dupa operatie nu am putut respira deloc pe nas, apoi am urmat un tratament cu antibiotice si incepuse sa respir, mai greu dar puteam. Asa am tinut-o timp de 3 luni. Saptamana trecuta mi s-a facut chiuretaj si este un pic mai bine insa tot se mai umfla, dar putin.Am folosit Vibrocil gel ce imi strangea hematomul timp de 3-4 ore, apoi incepea sa se mareasca din nou. In total am urmat 3 tratamente cu antibiotice. As fi interesat cum se poate vindeca mult mai repede si fara complicatii, daca se mai poate !?
Va pot da si alte detalii daca aveti nevoie !
Mentionez ca in timpul operatiei mi-a fost curatat si cornetul (poate este irelevant) ' As dori cateva raspunsuri pentru ca saracul este disperat + o curiozitate a mea...daca il cosea se vindeca mai repede si fara complicati?
1 comentarii
1. nu.. nu conteaza daca sa pus fir sau nu sa suturat plaga. cauza hematomului este alta
2. cred ca pacientul trebuei reinternat in clinica ORL
unde se poate face un tamponament de 2-3 zile, sub tratament cu antibiotic..si acel hematom o sa se reabsoarba
2. cred ca pacientul trebuei reinternat in clinica ORL
unde se poate face un tamponament de 2-3 zile, sub tratament cu antibiotic..si acel hematom o sa se reabsoarba
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 6operatie de deviatie de sept
- 29deviatia de sept
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 4rinoplastie dupa deviatie sept
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 1deviatie de sept-pt.dl.dr.flueraru
- 5Apnee de somn cauzata de deviatia de sept
- 0deviatie de sept
- 1operatie de deviatie de sept
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 1Rani in nas
- 4Deviatia de sept
- 5DEVIATIE SEPT SINUZITA CRONICA
- 4Deviatie sept si ruptura de perete nazal copil 3, 5 ani
- 2Îngrijorare biopsie vegetație sinus
- 1Deviatie de sept si cornete nazale marite
- 1Simptome ciudate
- 2Deviatie de sept
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: