Deviatie de sept si cornete nazale marite

Buna ziua, se poate ca o respiratie proasta nazala sa creeze apnee in somn si oxigenare deficitara a creierului ? Nu ma odihnesc deloc bine si e ca si cum nu as dormii de loc ma trezesc la fel de obosit si ma trezesc de 2-3 ori peste noapte, mi sa pus diagnosticul de deviatie de sept si hipertrofie cornete inferioare si doctorul respectiv a zis ca asta ar fi problema... un raspuns ar fii de mare ajutor va multumesc.
1 comentarii

cred ca problemele au o alta logica
1. OMul respira cu Diafragma... problemele de respiratie apar cad diafragma NU poate sa coboare in abdomen..de la BUrta Mare, de la balonari, dureri duaden, stomac, pancreas, ficat marit
2 tot de la alimntatie Gresita seara omul face reflux gastro eosfagian in somn... care prin acidul gastric care ajunge sus in faringe s rinofaringe.. poate sa INfunde nasul si poate sa intretina inflamatie pe faringe
1. OMul respira cu Diafragma... problemele de respiratie apar cad diafragma NU poate sa coboare in abdomen..de la BUrta Mare, de la balonari, dureri duaden, stomac, pancreas, ficat marit
2 tot de la alimntatie Gresita seara omul face reflux gastro eosfagian in somn... care prin acidul gastric care ajunge sus in faringe s rinofaringe.. poate sa INfunde nasul si poate sa intretina inflamatie pe faringe

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 6operatie de deviatie de sept
- 170operatia de deviatie de sept
- 7am o sangerare nazala de anul trecut
- 20Cornete marite + deviatie de sept nazal
- 3sangerari nazale, deviatie de sept
- 14secretii urat mirositoare dupa operatia de deviatie de sept
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 6Se poate folosi Colargol dupa operatia de sept?
- 3Deviatie de sept, rinita, gat uscat, probleme ureche-sarcina
- 5expectoratie abundenta
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 7Deviatie de sept - un impediment la vizita medicala?
- 2CT sinusuri aerice craniene
- 4Rinita hipertrofica - variante
- 2Îngrijorare biopsie vegetație sinus
- 4Rinita hipertrofica
- 2Deviatie de sept
- 4Deviatie se sept grava
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal hipertrofia cornetelor nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: