semne unor boli de oase sau lipsa de calciu?
Buna ziua. Am varsta de 17 ani si de aprox 2 ani, am observat ca degetul aratator si cel mijlociu de la fiecare mana sunt curbate, si am si o usoara deviatie de sept. Pot fi acestea semne ale unei boli ale oaselor? sau s-au datorat lipsei de calciu ? astept un raspuns.
3 comentarii
Nu e obligatoriu sa ai o boala a oaselor.Degetele de la maini pot fi asa si din nastere, fara sa ai nici un fel de problema la ele.Te dor oasele? Tii minte, in copilarie ai stat internat, ai facut Moldamin lunar ?Iti amortesc mainile, se inrosesc incheieturile la degete, se umfla? Daca da, trebuie sa consulti un reumatolog.Daca nu ai nimic din ce am scris eu, stai linistit, pur si simplu asa sunt acele doua degete de la fiecare mana. Anul acesta ti-ai facut analizele?Cum e calciul ?Cu deviatia de sept, daca iti produce probleme respiratorii trebuie sa mergi la ORL-ist.
Cand eram mic raceam foarte mult si trebuia sa fac penicilina si moldamin
Fa-ti din nou analizele, in care sa fie incluse proteina C reactiva, VSH, ASLO, fibrinogen si dupa ce ai rezultatul mergi la un reumatologNumai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa de calciu?!
- 170operatia de deviatie de sept
- 7Dependenta picaturi de nas
- 4Lipsa de calciu dar nu prea...
- 4dureri de oase... sau cancer osos?
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 3Sa fac operatie pentru deviatie de sept?
- 0o mica deviatie de sept
- 6sinuzita maxilara bilaterala chistica si sfenoidala chistica
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 4Nu stiu ce se intampla cu mine...
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 3Durere de oase in tot corpul
- 2Deviatia de sept afecteaza urechea?
- 0Deviatie de sept
- 0Lipsa fier.calciu
- 1Deviatie de sept si cornete nazale marite
- 5Deviatie de sept cornete
- 1Septum deviat
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Sistemul osos lipsa de calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: