intrebare herpes

Buna seara,
urmeaza sa fac o operatie de deviatie de sept in 3 zile dar intre timp mi-a aparut un herpes pe buza. Este acesta un motiv pentru a amana operatia ?
urmeaza sa fac o operatie de deviatie de sept in 3 zile dar intre timp mi-a aparut un herpes pe buza. Este acesta un motiv pentru a amana operatia ?
1 comentarii

Buna ziua,
In mod obisnuit prezenta herpesului (daca leziunile nu sunt foarte extinse) nu contraindica interventia chirurgicala.
Nu cred ca ar fi rau daca ati folosi Aciclovir crema si comprimate pana la interventie.
Numai bine,
In mod obisnuit prezenta herpesului (daca leziunile nu sunt foarte extinse) nu contraindica interventia chirurgicala.
Nu cred ca ar fi rau daca ati folosi Aciclovir crema si comprimate pana la interventie.
Numai bine,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3herpes, furuncul?
- 6am o expectoratie transparenta vascoasa, dr. a zis ca e vb de rinita cronica hipertrofica cu caracte
- 5Scleroza amiotrofica
- 4exista o metoda de operare a sinusurilor mai putin invaziva?
- 10Obstructie nazala noaptea
- 8Am fost diagnosticat acum 4 ani de zile cu sinuzita maxilara - bilaterala si etmoidala + deviatie de
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 2deviatie de sept
- 1Administrare medicamente in timpul internarii pentru operatie deviatie sept !
- 2Deviatie, perforatie de sept, buton septal, nas infundat
- 4Probleme grave gat si nas
- 2operatie deviatie de sept, rinita cronica hipertrofica si sinuzita
- 0Deviatie de sept. Va rog sa imi deie si mie cineva un sfat :|
- 5Ureche infundata tiuit fasait - deviate sept
- 7nas
- 4recuperarea dupa operatie de sept
- 2Ajutațima va rog - durere după operație de deviație de sept
- 0Deviatie de Sep
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal herpesul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: