Deviatie de sept, rinita cronică hipertrofiata.
Bună ziua as dori si eu răspunsul unui doctor sau daca e cineva care ma poate lamuri și pe mine. De mai bine de 8luni ma confrunt cu aceasta problema orl. Am fost la 5 medici aici in Germania cica totul ok pana am ajuns in România unde mi sa spus acest diagnostic DEVIATIE DE SEPT, RINITA CRONICĂ HIPERTROFIATA. am primit tratament pentru o luna de zile dar simptome nu sau ameliorat si uneori simt cum imtra si iese aerul pe nara stanga (ca si atunci cand manaci o guma ff mentolata) mi se infunda mereu o nara, mi se usuca in interior narile tot timpul.. Folosesc o crema.imi suna urechile tot timpul imi curg nasul, uneori am dureri de cap. Imi puteti spune trebuie sa ma operez sau exista si un tratament medicamentos?
3 comentarii
Încearcă sa tratezi Cauza.. Care a dus la rinita
1. Vezi dacă nu ai infecții dentare
2. Daca nu ai helicobactrr
3. Daca nu ai reflux gastroesofagian în somn
Vârstă. Sex. Înălțimea. Câte kg ai??
1. Vezi dacă nu ai infecții dentare
2. Daca nu ai helicobactrr
3. Daca nu ai reflux gastroesofagian în somn
Vârstă. Sex. Înălțimea. Câte kg ai??
Buna seara. Tot pe aceeasi tema doresc sa pun si eu una sau mai multe intrebari. Din luna mai au inceput, treptat, sa mi se modifice mirosurile si gusturile, la multe alimente simt miros si gust de gaz, mirosuri metalice. Am tot fost la doctori, am facut si rmn cerbral si nimeni nu prea ma lamureste. Am fost la medicina interna, de acolo m.au trimis la orl, de la orl mi s.au dat vitamine si spray nazal, apoi de la orl m.a trimis la neurologie unde am si facut rmn.ul. De la neurologie mi.au spus ca sunt ok, doar ca am facut mastoidita acuta in urma unei otite. Pe rmn mai mi.a iesit o leziune demienilizanta, dr neurolog a zis ca nu e nimic. Recent am fost la alt dr orl.ist. Mi.a spus sa dau cu spray nasonex si apoi sa fac aerosol cu ser fiziologic si dexametazona ( nu stiu pt ce mi.a dat sa fac aerosol ). Mi.a facut si fibroscobie si nu imi spunea si mie ce vede. Am intrebat daca e ceva, mi.a zis doar ca am gastrita. Reflux gastroesofagian stiu ca am. Intrebarea mea este : unde sa ma mai duc pt a afla cauza pt care mi s.au modificat mirosurile si gusturile. Va multumesc mult !
la contagioase
poate fi un sindrom post covid
deasemenea ar fi util sa scrieti Varsta, sex, inaltimea si cate KG aveti
poate fi un sindrom post covid
deasemenea ar fi util sa scrieti Varsta, sex, inaltimea si cate KG aveti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 117deviere de sept
- 5Amigdale marite si deviatie de sept
- 4daca nu ma operez de deviatie de sept ce mi se poate intampla?
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 5Scleroza amiotrofica
- 12feriti-va de medici diletanti pentru operatii la nas
- 5Apnee de somn cauzata de deviatia de sept
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 0o mica deviatie de sept
- 3Probleme respiratorii si insuficienta cardiaca
- 1Voce in ureche
- 7nas
- 1Anosmie si rinita hipertrofica
- 2Ajutațima va rog - durere după operație de deviație de sept
- 5Sinuzita, presiune continua in cap urechi, un ochi inflamat
- 5Rinita hipertrofica
- 3Inca infundat dupa operatie de deviatie de sept
- 1Rinita cronica hipertrofica
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal rinita cronica hipertrofica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: