Deviatie de sept si rinoplastie
Buna seara.Pe 1 august sunt programata pentru operatia la nas (deviatie de sept).Din cate stiu deviatia de sept si rinoplastia sunt doua operatii diferite, nu stiu daca atunci mi le poate face pe amandoua, deviatia de sept prima si dupa vindecarea ei si rinoplastia.Iau anticonceptionale si as dori sa stiu daca inainte de aceasta operatie trebuiesc intrerupte sau doar in ziua operatiei nu trebuie sa i-au?Astept raspuns cat de repede posibil ca trebuie sa incept anticonceptionalele si nu stiu ce sa fac.Am citit pe un site ca trebuiesc intrerupte.Scria ceva de genul: 'Renuntati la folosirea medicamentelor pe baza de aspirina, vitaminaE si a anticonceptionalelor.'Astept raspuns.Va multumesc.
4 comentarii
este bine si corect.. sa intrebati medicul care o sa opereze
el isi asuma toate riscurile si trebuie sa stie tot despre stare Dvs de sanatate
el isi asuma toate riscurile si trebuie sa stie tot despre stare Dvs de sanatate
Buna ziua. Pe 12 noiembrie m-am operat de deviatie de sept si rinita cronica hipertrofica. Am si eu o intrebare: Cat timp nasul este infundat?
Mentionez ca la externare mi s-a prescris urmatoarele medicamente: Klacid, Aulin (plicuri), apa de mare Hipocrate, vit A uleioasa, aerius si bixtonin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 5Scleroza amiotrofica
- 0inainte de rinoplastie
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 6Rinoplastie - sfaturi
- 0nevralgie cap, dinti, fata
- 0Rezultat dupa rinoplastie
- 3Nara infundata dupa operatie
- 2Am 3 luni de la rinoplastie - ceva care se misca in nas
- 4Rog raspuns, simptome postoperator Rinoplastie
- 0Operatie deviatie de sept - (prin rezectie submucoasa si/sau septoplastie) ?
- 1Ajutor rinoplastie!
- 0Rinoplastie fara osteotomie
- 0Rinoplastie - doctori Bucuresti
- 2Moderata deviatie de sept/ingrosari de mucoasa.
- 0Deviatie de Sep
- 2Deviatie de sept
- 4Rinita cronica, sinuzita si deviatie de sept.
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Rinoplastia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: