Operatie deviaţie sept + micşorare a cornetelor

Pa data de 23 mai 2017 am făcut operaţia de deviaţie de sept + micşorare a cornetelor ( menţionez faptul că am apelat la această procedură din cauza unui diagnostic: deviaţie de sept plus sinuzită cronică ) - operaţia am făcut-o în Germania la o clinică normală, fără pretenţii la un doctor de altă origine. Primele 48 de ore a fost groaznic pentru k am stat cu două meşe în nas şi nu am putut respira decât pe nas, a doua zi s-au scos meşele dar am rămas cu două chestii de silicon în nas pe care am fost programat după o săptămână să mi le scoată. Problema este că urmez un tratament cu antibiotic pe care îl continui şi acuma acasă - timpul este de 8 zile. Întrebarea este următoarea: e normal acest lucru cu implimentarea silicoanelor în nas ? Nu pot dormi, am nasul înfundat, mă tratez cu ceva spray-uri de nas cu sare de mare dar nu ajută. Sunt obosit din cale afară, respir numai pe gură. Am fost la acelaşi doctor şi s-a aspirat resturile din nas şi mi-a spus că operaşia a avut succes şi că trebuie să am răbdare. Altă întrebare: după ce mi s-e scot inelele de silicon, se îmbunătăţeşte in vreau fel respiraţia ? Mulţumesc.
1 comentarii

da. este normal tot ce a facut medicul si o vindecare o sa o simti dupa 14-21 de zile

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
- 1Boala Meniere ??? Va rog ajutati-ma cu un raspuns
- 2Operația de amigdalelctomie, scoaterea amigdalelor
- 2Urechi pline de cerumen
- 2Interpretare CT stanca temporala
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 11Acufene si ureche infundata
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 4Operatie polipi nazali și amigdalite