Da sau nu operatiei de polipi
In urma unui CT craniu nativ s-a descoperit ca baietelul meu in varsta de 7 ani are polipii nazali mariti.Am fost la control ORL unde i s-au prescris picaturi Nasonex si i s-a facut un test de auz in urma caruia medicul ORL recomanda operatia.Copilul are nasul infundat, mai ales dimineata, dar nu este foarte deranjant, iar de dormit doarme foarte bine(cand este racit mai sforaie).Rezultatul testului de auz este pt urechea dreapta tip c -177daPa, pt urechea stanga tip-c -135daPa.As dori sa stiu daca este intr-adevar nevoie de operatie.Mentionez ca in iunie 2019 el a fost supus unei operatii pe creier pt indepartarea unui craniofaringiom si a ramas cu un rest tumoral(chist arahnoidian) si o slaba hidrocefalie.Multumesc pt eventualele raspunsuri!
2 comentarii
Eu m-am operat de polipi cand eram mic, si a fost o operatie destul de usoara. 5 minute a durat si n-am simtit nimic, n-a fost o operatie complicata.
In loc sa stea cu polipii mai bine sa ii scoata, ar putea fi mai benefic pe termen lung decat sa ramana cu ei.
In loc sa stea cu polipii mai bine sa ii scoata, ar putea fi mai benefic pe termen lung decat sa ramana cu ei.
Pana se ajunge la operatie
Trebuie sa știți ca polipii se afla în rinofaringe. Sus în spatele nasului. Acolo deja ajunge în somn acidul gastric dacă copilul consuma seara fructe și dulciuri după cina. Dacă consuma la cina mâncăruri cu Oțet. Lamai. Usturoi. Face reflyx în somn. Asta întreține o inflamație pe faringe și nas.
ATI citit pe Forum despre tratamentul cu Colargol??
Trebuie sa știți ca polipii se afla în rinofaringe. Sus în spatele nasului. Acolo deja ajunge în somn acidul gastric dacă copilul consuma seara fructe și dulciuri după cina. Dacă consuma la cina mâncăruri cu Oțet. Lamai. Usturoi. Face reflyx în somn. Asta întreține o inflamație pe faringe și nas.
ATI citit pe Forum despre tratamentul cu Colargol??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1chist arahnoidiande de fosa posterioara
- 1chist arahnoidian frontal drept
- 3operatia de polipi, gat rosu... la copil de 5 ani
- 12Febra la 2 zile dupa operatia de polipi, rog raspuns
- 0Chist arahnoidian temporobazal
- 0Chist Arahnoidian.
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 3operatie polipi
- 10nas infundat al fetitei de 6 ani la 6 luni de la op. de polpi-cauze?
- 1Respiratie nazala obstructionata
- 1sforait la copil 6 ani
- 2operatie polipi
- 0Intrebare operatie polipi
- 4Operație de polipi și micșorare amigdale
- 2Ajutați-mă va rog
- 1Polipi nazali
- 0Indicatii post operatorii polipi si amigdale -copil de 4 ani
- 5Polipi vechi, copil 3 ani, anemic.
Mai multe informații despre: Hidrocefalia la copil operatia de polip nazal polipectomia nazala chist arahnoidian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: