Urechi pline de cerumen
Bună.Am o fetiță în vârstă de 3 ani, in urma cu vreo luna am observat că are foarte multa ceara in urechi, am fost cu ea la medicul ORL, ne-a recomandat Otic Sun seara, timp de 2 săptămâni.Ingrijorarea mea este că după tot acest timp, nu s-a întâmplat nimic, nu a început să curgă ceara, nu știu ce să fac.Ma puteți ajuta cu un sfat ? Mulțumesc
2 comentarii
1. Sa căutați un medic orl. Care știe sa aspire urechea la un copil. Care trebuie ținut sa nu se miște. Posibil sa și plângă.
2. Sau se pun 5 pic de apa oxigenata.. Sta culcat cu urechea în sus.. 1..2 minute. Face o spuma care scoate ceara. După se usucă interiorul urechii cu un colt de la șervețel de hârtie. Făcut sul. Trage umezeala ca o sugativa.
Se poate repeta în alta zi.. Pana se elimina toată ceara.
Trebuie știut ca în mod Normal
Pielea din ureche creste din interior spre exterior. Fix cum creste unghia.. Și ceara se elimina. Dacă nu împingem cu bețișoare.
2. Sau se pun 5 pic de apa oxigenata.. Sta culcat cu urechea în sus.. 1..2 minute. Face o spuma care scoate ceara. După se usucă interiorul urechii cu un colt de la șervețel de hârtie. Făcut sul. Trage umezeala ca o sugativa.
Se poate repeta în alta zi.. Pana se elimina toată ceara.
Trebuie știut ca în mod Normal
Pielea din ureche creste din interior spre exterior. Fix cum creste unghia.. Și ceara se elimina. Dacă nu împingem cu bețișoare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: ceara din ureche
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: