Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
Bună seara! Pentru amigdalită hipertrofică cronică și rinită alergică, a copilului în vârstă de 4 ani, am primit: Rinoclenil 1 puf/zi ( dar în prospect este specificat că se administrează după vârsta de 6 ani) și Maxitrol 3×3 picături. Ce mă sperie pe mine, este atenționarea producătorului cu privire la folosirea Rinoclenil-ului în cantitate prea mare și anume, efectul: declanșarea suspendării funcției hipotalamo-hipofizi-suprarenale. Rog respectuos un medic să îmi ofere o părere, mai exact, dacă să i-l administrez. Apoi în privința Maxitrol-ului, n-am înțeles dacă 3 picături în fiecare nară sau în una( prospectul nu mă lămurește, având în vedere că este o soluție oftalmică).
2 comentarii
1. doza de 1 puf pe zi in fiecare nara... dimp de 5 zil . nu depaseste doza. Nu poate sa produce acea reactie
2. Maxitrol se pot pune 3 pic de 3 ori pe zi.. la fel 5 zile...
3 Dar trebuie sa intelegeti ca aceste medicamente Nu trateaza si cauza problemei, , este doar un tratamet local pentru ameliorarea simptomelor locale
4. Cauza de ce un copil la 4 ani are polipii mariti si amigdalele hipertrofiate... se afla pe tractul digestiv, in intestin.. acolo se declanseaza o reactie alergica sau inflamatorie pe care sistemul limfatic o manifesta deja si pe organele ORL. Posibil o intoleranta la lactoza, gluten, posibil o alimenmtatie ncorecta seara cu fructe si dulciuri care fermenteza in somn.. produc balonari si reflux gastro esofagian silentios in somn. mergeti la un pediatru cu specializare in gastrologie. cautati si tratati Cauza problemei
2. Maxitrol se pot pune 3 pic de 3 ori pe zi.. la fel 5 zile...
3 Dar trebuie sa intelegeti ca aceste medicamente Nu trateaza si cauza problemei, , este doar un tratamet local pentru ameliorarea simptomelor locale
4. Cauza de ce un copil la 4 ani are polipii mariti si amigdalele hipertrofiate... se afla pe tractul digestiv, in intestin.. acolo se declanseaza o reactie alergica sau inflamatorie pe care sistemul limfatic o manifesta deja si pe organele ORL. Posibil o intoleranta la lactoza, gluten, posibil o alimenmtatie ncorecta seara cu fructe si dulciuri care fermenteza in somn.. produc balonari si reflux gastro esofagian silentios in somn. mergeti la un pediatru cu specializare in gastrologie. cautati si tratati Cauza problemei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalita cronica
- 4nu am nimic la valul palatin iar despre amigdala linguala crede mai mult ca sigur ca e doar o amigda
- 8amigdalita cronica...sunt foarte speriata
- 8rinita alergica - tratament?
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 35Amigdalita cronica
- 7mi s-a spus ca sufar de faringo-amigdalita
- 5Amigdalita-faringita cronica?
- 4unde sa apelez
- 2rinita alergica cronica...lipsa miros :(
- 0rinita alergica
- 3Amigdalita fara febra sau alte simptome
- 1Rinita alergica astm alergic
- 6Amigdala linguala foarte umflata
- 3Puroi pe amigdale in fiecare luna
- 2amigdalita cronica, operatie sau nu?
- 7rinita
- 3Puncte gri pe amigdala. Cancer?
- 1Amigdalita - mai continui tratamentul cu Eficef daca mai exista puroi?
- 0Administrare prednison 10mg
Mai multe informații despre: Rinita alergica Amigdalita cronica amigdalita glucocorticoizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: