Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
Bună seara! Pentru amigdalită hipertrofică cronică și rinită alergică, a copilului în vârstă de 4 ani, am primit: Rinoclenil 1 puf/zi ( dar în prospect este specificat că se administrează după vârsta de 6 ani) și Maxitrol 3×3 picături. Ce mă sperie pe mine, este atenționarea producătorului cu privire la folosirea Rinoclenil-ului în cantitate prea mare și anume, efectul: declanșarea suspendării funcției hipotalamo-hipofizi-suprarenale. Rog respectuos un medic să îmi ofere o părere, mai exact, dacă să i-l administrez. Apoi în privința Maxitrol-ului, n-am înțeles dacă 3 picături în fiecare nară sau în una( prospectul nu mă lămurește, având în vedere că este o soluție oftalmică).
2 comentarii
1. doza de 1 puf pe zi in fiecare nara... dimp de 5 zil . nu depaseste doza. Nu poate sa produce acea reactie
2. Maxitrol se pot pune 3 pic de 3 ori pe zi.. la fel 5 zile...
3 Dar trebuie sa intelegeti ca aceste medicamente Nu trateaza si cauza problemei, , este doar un tratamet local pentru ameliorarea simptomelor locale
4. Cauza de ce un copil la 4 ani are polipii mariti si amigdalele hipertrofiate... se afla pe tractul digestiv, in intestin.. acolo se declanseaza o reactie alergica sau inflamatorie pe care sistemul limfatic o manifesta deja si pe organele ORL. Posibil o intoleranta la lactoza, gluten, posibil o alimenmtatie ncorecta seara cu fructe si dulciuri care fermenteza in somn.. produc balonari si reflux gastro esofagian silentios in somn. mergeti la un pediatru cu specializare in gastrologie. cautati si tratati Cauza problemei
2. Maxitrol se pot pune 3 pic de 3 ori pe zi.. la fel 5 zile...
3 Dar trebuie sa intelegeti ca aceste medicamente Nu trateaza si cauza problemei, , este doar un tratamet local pentru ameliorarea simptomelor locale
4. Cauza de ce un copil la 4 ani are polipii mariti si amigdalele hipertrofiate... se afla pe tractul digestiv, in intestin.. acolo se declanseaza o reactie alergica sau inflamatorie pe care sistemul limfatic o manifesta deja si pe organele ORL. Posibil o intoleranta la lactoza, gluten, posibil o alimenmtatie ncorecta seara cu fructe si dulciuri care fermenteza in somn.. produc balonari si reflux gastro esofagian silentios in somn. mergeti la un pediatru cu specializare in gastrologie. cautati si tratati Cauza problemei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5amigdale pline cu puroi la femei gravide
- 3Jena pe amigdala stanga, jena la deglutitie
- 6Amigdalita+febra!!
- 5Un bebelus cu mai multe probleme
- 4Rinita alergica
- 23Ce sanse de supravietuire are tatal meu cu urmatorul diagnostic? Va rog mult!
- 2rinita alergica permanenta
- 7m-a diagnosticat cu amigdalita, faringita
- 6Inflamatii in cerul gurii
- 2Sunt dependent de picaturi de nas de 3 ani si cred ca am o rinita alergica de prin martie
- 1Rinita alergica
- 3Orl intarziere antibiotic
- 10Strangere de gat
- 1Rinita alergica si wheezing recurent fetita de 5.5 ani
- 3Rog sfat rinita alergica, sinuzita maxilara cronica, cazeum, migrena, VPPB
- 1Durere ganglion
- 2Amigdalita cronica/o amigdala mai mare
Mai multe informații despre: Rinita alergica Amigdalita cronica amigdalita glucocorticoizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: