Boala Meniere ??? Va rog ajutati-ma cu un raspuns
Bună ziua,
În luna iulie am început sa am urechile înfundate si presiune in urechi, ambele. Am făcut teste vestibulare care au ieșit în regula, m-am operat de deviație de sept și hipertrofie cornete pe 11 septembrie și încă mai am presiunea în urechi și senzația de urechi infundate.
Uneori simt în ureche ca și cum se zbate ceva, exact sencatia de apa în ureche, mișcarea apei. Durează 1 secunda maxim și apoi trece.
Presiunea în urechi si senzatia ca sunt infundate apar de mai multe ori pe zi, nu sunt stări continue, dar predomina.
De asemenea, îmi clipocesc, pocnesc urechile de fiecare data când inghit.
La testele vestibulare concluziile au fost: CAE bilateral liber, timpane integre bilateral, cu aer în spatele timpanului, weber indiferent, Rinne pozitiv bilateral, audiograma ok, auz în limite normale, timpanograma 226HZ-tip A bilateral, reflex staperian prezent bilateral, ureche medie normal, otoemisiuni acustice TEOAE:bilateral.
M-au văzut mai mulți medici, dar nu au un răspuns pt mine.
E posibil sa fie boala Meniere, deși nu am avut niciodată vertij? Tinitus am de mic copil, am rămas cu el după o otita.
M-am operat sperând ca vor trece toate, inca puțin și fac o luna de la operație, nu cred ca a rezolvat ceva...
Am 36 ani, 1.55, 48 kg, fără alte probleme.
Multumesc
În luna iulie am început sa am urechile înfundate si presiune in urechi, ambele. Am făcut teste vestibulare care au ieșit în regula, m-am operat de deviație de sept și hipertrofie cornete pe 11 septembrie și încă mai am presiunea în urechi și senzația de urechi infundate.
Uneori simt în ureche ca și cum se zbate ceva, exact sencatia de apa în ureche, mișcarea apei. Durează 1 secunda maxim și apoi trece.
Presiunea în urechi si senzatia ca sunt infundate apar de mai multe ori pe zi, nu sunt stări continue, dar predomina.
De asemenea, îmi clipocesc, pocnesc urechile de fiecare data când inghit.
La testele vestibulare concluziile au fost: CAE bilateral liber, timpane integre bilateral, cu aer în spatele timpanului, weber indiferent, Rinne pozitiv bilateral, audiograma ok, auz în limite normale, timpanograma 226HZ-tip A bilateral, reflex staperian prezent bilateral, ureche medie normal, otoemisiuni acustice TEOAE:bilateral.
M-au văzut mai mulți medici, dar nu au un răspuns pt mine.
E posibil sa fie boala Meniere, deși nu am avut niciodată vertij? Tinitus am de mic copil, am rămas cu el după o otita.
M-am operat sperând ca vor trece toate, inca puțin și fac o luna de la operație, nu cred ca a rezolvat ceva...
Am 36 ani, 1.55, 48 kg, fără alte probleme.
Multumesc
1 comentarii
1. aceasta descriere ( imi clipocesc, pocnesc urechile de fiecare data când inghit. ) vorbeste despre o inflamatie in rinofaringe, in spatele nasului.. unde incepe in jos faringele..care este legat prin esofag de tractul digestiv
2. 48 Kg la 36 de ani.. deja pare putin subnutritie si posibil sa fie o forma de gastrita cu reflux Silentios in somn care nu il simti dar care intretine inflamatia pe ORL
mergi al gastrologie faci test helicobacter s.a. investagatii
mai analizeaza daca alimentatia este corecta la cina si nu provoci cu ceva refluxul in somn
2. 48 Kg la 36 de ani.. deja pare putin subnutritie si posibil sa fie o forma de gastrita cu reflux Silentios in somn care nu il simti dar care intretine inflamatia pe ORL
mergi al gastrologie faci test helicobacter s.a. investagatii
mai analizeaza daca alimentatia este corecta la cina si nu provoci cu ceva refluxul in somn
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5m-am trezit de dimineata cu urechile infundate
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 7Problema urechi, orice informatie e binevenita
- 7ureche infundata de 3 luni
- 2Ureche Infundata.
- 2Urechea stanga e infundata
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 3Hipoacuzie
- 1Ajutați-ma! ureche înfundată scurgere urat mirositoare însoțită de sângerări
- 0durere urechea dreapta urgent
- 1Ureche infundata / tiuit
- 3Presiune in urechi persistenta, anemie si extractie mola de minte
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 17Otita- ameteala- fata si cap amortite!!!
- 0Urechi infundate la efort
- 4Ajutati-mă! Catar tubar de 3 luni
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 7Durere ureche.
- 11Ureche stânga presiune
Mai multe informații despre: urechea infundata presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: