Operatie polipi nazali și amigdalite
Bună! Am o intrebare. De 3 săptămâni am fost cu copilul meu în vârstă de aproape 6 ani la operatie de polipi și amigdale... dupa operatie, totul a decurs bine. Am mers la 10 zile la control.. totul bine.. respira foarte bine..nu mai sforăia..a fost ok..doar ca.. acum 4 5 zile.. din nou.. sforăie noaptea(nu asa tare cum era înaintea operatiei) din nou nu mai poate respira... respira greu.vorbeste greu.. este aproape ca înaintea operației... ce se intampla ? Îmi puteți da va rog niște informații?
4 comentarii
Ați mai citit pe Forum ce am scris despre Cauza... De ce se ajunge la operație de polipi și amigdale???
Doar intervenția chirurgicala. Nu exclude și cauza problemei. Deci sunt șanse sa se reinflameze Faringele și cornetele nazale.
Fiindcă este un copil alimentat incorect seara și face reflux gastroesofagian în somn
Găsiți pe forum ce Alimente nu are voie sa consume la cina și după cina
Doar intervenția chirurgicala. Nu exclude și cauza problemei. Deci sunt șanse sa se reinflameze Faringele și cornetele nazale.
Fiindcă este un copil alimentat incorect seara și face reflux gastroesofagian în somn
Găsiți pe forum ce Alimente nu are voie sa consume la cina și după cina
Da. Dar nu este alimentat incorect seara. Nici nu mananca. Doar câte un iaurt... nu stiu de ce. Au fost vreo 2 săptămâni în care foarte bine a respirat..foarte bine dormea.. vorbea foarte bine.. în schimb...acuma este aproape ca înaintea operației. Va multumesc pentru răspuns...Am uitat sa menționez... de 4 5 zile... este și cam răgușit... își pierde vocea, își revine. iar și-o pierde... mi sa spus și de la gradinita... ca acum are voce și dintr-o dată și-o pierde... si iar își revine... si racit nu e...
1. Acum... Raguseala. Inflamațiile ușoare pe faringe sa asociază cu Omicron
Trebuie făcut test.
2. Trebuie sa știți ca, Toate Lactatele se digera Doar prin fermentare. Baloneaza. Și nu se consuma Niciodată la cina. Fiindcă în somn pot favoriza un reflux
Doar la mic dejun se consuma lactate
Trebuie făcut test.
2. Trebuie sa știți ca, Toate Lactatele se digera Doar prin fermentare. Baloneaza. Și nu se consuma Niciodată la cina. Fiindcă în somn pot favoriza un reflux
Doar la mic dejun se consuma lactate
Test i-am făcut... e negativ. sper sa nu aibă legatura cu operatia.. cum nasul e atata de înfundat ca înaintea operației de câteva zile!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27Scoatere amigdale?
- 13Amigdalectomie sau nu ?!
- 21bebe 1 an 5 luni otita seroasa-recomandare operatie polipi
- 4operatei de plipoza nazala la adult
- 10operatia de polipi la varsta de 3 ani
- 4Operatie polipi.. prin ce metoda?
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 4Este necesara operatia de amigdale copil 5 ani?
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 5extirparea amigdalelor, durere groaznice in gat
- 5amigdale scoase anul trecut-acum ganglioni mariti durere si febra
- 5amigdalectomie cu radiofrecventa
- 2Scoaterea amigdalelor?
- 0Intrebare operatie polipi
- 0Totul despre amigdaloctemie
- 1Ingrijire post operatorie polipectomie nazala
- 0Au scazut limfocitele
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 2Operația de amigdalelctomie, scoaterea amigdalelor
Mai multe informații despre: operatia de polip nazal amigdalectomia