off.ce ma fac:|
off...ce ma fac..???deci eu sunt prietenul...fetei...care...se pare a fi insarcinata...totusi nu sia facut testul...dar are simtome...NOi neam despartit...ma sunat alalteri seara...si mia zis ca sar putea sa fiu tatic am ramas masca:|.cica vomita ie rau...are calduri transpira.nu se poate ridica din pat.am stat si am...discutata si cu cineva...mia spus in felul asta...ca ori e insarcinata dar nu cu tine.ori nu e deloc...nuj ce sa cred dupe 2...3 zile dupe ce sa petrecut.actul sexsual...ia venit ciclu ce parere aveti:|:|
2 comentarii
daca dupa 2-3 zile dupa act ia venit ciclul, nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi.
Voma si senzatia de rau pot fi si de la o afectiune gastrica..sau un spectacol bine jucat.
In caz ca ajunge sa nasca se poate face testul de paternitate care o sa.ti arate ca esti tu taticul sau altul..dar n.o sa se ajunga acolo, cedema !
Sfatul meu. Cumpara de la farmacie un test de sarcina. te duci la EA si impreuna faceti testul...citeste bine instructiunile...
Bafta
Voma si senzatia de rau pot fi si de la o afectiune gastrica..sau un spectacol bine jucat.
In caz ca ajunge sa nasca se poate face testul de paternitate care o sa.ti arate ca esti tu taticul sau altul..dar n.o sa se ajunga acolo, cedema !
Sfatul meu. Cumpara de la farmacie un test de sarcina. te duci la EA si impreuna faceti testul...citeste bine instructiunile...
Bafta
ok ms :)mai multa lume mia zis...mai mam linijtit:D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 4semne de sarcina?
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 4posibil sarcina
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 2Poate fi insarcinata?
- 1Semne de sarcina
- 0sarcina toxica?
- 0Senzație de usturime sub sâni in sarcina
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: