sunt insarcinata?
acum 3 luni am avut un act sexual.ciclul mi-a venit regulat.am probleme cu stomacul si pentru asta medicii mi-au prescris antibiotice tari.am senzatii de voma si burta mereu umflata parca as fi gravida.sa fie oare de la medicamente sau se poate sa am ciclu peste sarcina?va rog astept raspuns.multumesc.
4 comentarii
buna ziua.am avut luna asta contacte sexuale neprotejate[adica primele 15 minute fara prezervativ, dupa care puneam prezervativul si chiar daca avea prezervativ, nu ejacula in mine] , insa inainte cu 10 min de ejacularea lui puneam un prezervativ pentru a dura mai mult "partida", dar mi-e teama sa nu fi ramas insarcinata, deoarece am auzit ca barbatul elimina spematozoizi si inainte sa ejaculeze, care nu sunt intotdeauna viabili.va multumesc
am facut sex neprotejat si nu mia venit ciclul de 2 luni.am facut teste de sarcina si mi-au aratat negativ.tot asa ma simt cu burta umflata si dureri de stomac si stari de voma...va rog astepr raspuns multumesc
aaa...uitasem mai aveam o intrebare.daca infectia urinara afecteaza menstruatia.va rog astept raspuns...multunesc
ajutati'ma va rog.am facut sex neprotejat cu pr meu si din greseala si'a dat drumul in mine...:( nu am gasit nici o farmacie deschisa decat a doua zi de paste..si am luat postinor cam la 48 d ore, prima pastila..si cea de'a doua la 12 ore, dupa indicatiile farmacistei...ea mi'a spus k nu's sanse sa raman insarcinata daca am luat postinor..dar mi'e frica...tot am greturi, dar crek d la pastile...au trecut 5 zile de cand am luat pastila si ciclul inca nu mi'a venit.sunt insarcinata???ajutati'ma va rog...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 5sunt gravida?
- 5este posibila o sarcina?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 4posibilitate de sarcina?
- 3Posibila sarcina?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 4pot fi insarcinata raspundeti-mi va rog
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 0pot sa fiu gravida?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 1Sunt gravida?
- 2posibila sarcina?
- 2Sanse de sarcina?
- 3Posibil sarcina?
- 0Poate fi sarcina sau nu ?
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: