are simptome de sarcina?

21-01-2008
robi85
Nu este medic/terapeut
robi85
Am o problema la care va cer ajutorul. Prietena mea are uter retrovers, mi-am inceput viata sexuala cu ea anul acesta. Ei i-a venit ciclul in noiembrie prin 24-26. In decembrie nu i-a venit deloc, in 2 ianuarie am avut primul conctact sexual si lunea trecuta i-a venit ciclul, pe joi era spre oprire dar vad k mai e inca pe ciclu. Dupa 14 sile si-a facut un test si i-a arata k nu e gravida.Cam de sambata i-a inceput sa ii fie rau astazi a si vomitat tot ce a mancat. Ce ne sfatuiti sa facem ptr. ca inca nu ne dorim o sarcina?
2 comentarii
0
21-01-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
1. Repetati testul de sarcina. Sunt foarte precise si nu prea am auzit sa dea gres. Luati cel mai bine un test care se poate face din orice urina, nu neaparat din cea de dimineata (scrie pe plic).
2. Pana obtineti un rezultat, atentie la hidratare. Repaos alimentar; numai apa plata; ulterior ceva biscuiti sarati.
3. Daca continua sa verse, mergeti la urgente.
Vad ca acum ati postat mesajul. Dati fuga la o farmacie si luati un test. Eu mai raman pe aici, poate va pot ajuta.
0
21-01-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Uterul retrovers e...un detaliu anatomic si nu are legatura cu ce descrii tu. de obicei femeile cu uter retrovers raman mai greu insarcinate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •