are simptome de sarcina?
Am o problema la care va cer ajutorul. Prietena mea are uter retrovers, mi-am inceput viata sexuala cu ea anul acesta. Ei i-a venit ciclul in noiembrie prin 24-26. In decembrie nu i-a venit deloc, in 2 ianuarie am avut primul conctact sexual si lunea trecuta i-a venit ciclul, pe joi era spre oprire dar vad k mai e inca pe ciclu. Dupa 14 sile si-a facut un test si i-a arata k nu e gravida.Cam de sambata i-a inceput sa ii fie rau astazi a si vomitat tot ce a mancat. Ce ne sfatuiti sa facem ptr. ca inca nu ne dorim o sarcina?
2 comentarii
1. Repetati testul de sarcina. Sunt foarte precise si nu prea am auzit sa dea gres. Luati cel mai bine un test care se poate face din orice urina, nu neaparat din cea de dimineata (scrie pe plic).
2. Pana obtineti un rezultat, atentie la hidratare. Repaos alimentar; numai apa plata; ulterior ceva biscuiti sarati.
3. Daca continua sa verse, mergeti la urgente.
Vad ca acum ati postat mesajul. Dati fuga la o farmacie si luati un test. Eu mai raman pe aici, poate va pot ajuta.
2. Pana obtineti un rezultat, atentie la hidratare. Repaos alimentar; numai apa plata; ulterior ceva biscuiti sarati.
3. Daca continua sa verse, mergeti la urgente.
Vad ca acum ati postat mesajul. Dati fuga la o farmacie si luati un test. Eu mai raman pe aici, poate va pot ajuta.
Uterul retrovers e...un detaliu anatomic si nu are legatura cu ce descrii tu. de obicei femeile cu uter retrovers raman mai greu insarcinate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare sunt insarcinata?
- 3ce simptome ai cand esti gravida?:D
- 2off.ce ma fac:|
- 2Durata de aparitie a sarcinii?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3ce s-a intamplat?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 4simptome sarcina?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 4este posibil sa fiu insarcinata in 19 saptamani fara simptome?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 2rog un raspuns (somp si insarcinata?)
- 2Simptome de sarcina?
- 3simptome de sarcina?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: