Oare sunt insarcinata?
Am auzit ca postinor2 se poate lua numai de 2 ori pe an...este adevarat??? eu... cred ca am facut o greseala foarte mare.deoarece...am luat postinor2 intr-un an de 10 ori:((:(si nu stiu ce se va intampla.va rog sa imi raspundeti si sa ma ajutati.:(.si ar mai fi o problema.ce se intampla daca am avut un contact sexual neprotejat si dupa am luat postinor2 si dupa 4-5 zile.iar am avut un contact si iar am luat alt comprimat postinor2?:(va rog sa imi raspundeti cat mai repede:(este nevoie de un test de sarcina?
2 comentarii
deci eu cred ca ar trebui sa te informezi mai bine.retine:POSTINOR 2 ESTE O METODA CONTACEPTIVA DE URGENTA, NU O POTI FOLOSI LA NESFARSIT, PT ASTA SUNT ANTICONCEPTIONALELE.altfel toate ar lua postinor dup[a un act sexual.nu este recomandat sa iei atat de multe, cred k nu esti konstienta de riscurile pe care le poate avea asupra organismului tau...incearca sa folosesti prezervativul sau pilulele anticonceptiuonale
ramona a spus bine. Iti poti deregla sistemul hormonal groaznic. In primul rand, nu mai ai un ciclu regulat (corect?), iti poate intarzia extrem de mult, uneori poate dura 1 zi, alteori o saptamana. Pot sa apara sangerari, dureri, ameteli, greata. Deci, nu e bine. Nu il mai folosi!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 15sunt insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 1sunt insarcinata?
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 9Sarcina sau nu...?
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 5sunt insarcinata?
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 0posibila sarcina?
- 1E posibil?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: