Prietena mea este insarcinata?
Buna ziua,
as avea o intrebare scurta, m-am culcat cu prietena mea pentru prima data (pentru ea) iau eu nu am fost protejat, pentetrarea nu a fost totala, nu am ejaculat si nu am putut sa ducem partida pana la capat deoarece o durea, exista sanse sa ramana insarcinata? sunt cam paraonic in legatura cu asa ceva :) va rog sa fiti seriosi, multumesc anticipat.
as avea o intrebare scurta, m-am culcat cu prietena mea pentru prima data (pentru ea) iau eu nu am fost protejat, pentetrarea nu a fost totala, nu am ejaculat si nu am putut sa ducem partida pana la capat deoarece o durea, exista sanse sa ramana insarcinata? sunt cam paraonic in legatura cu asa ceva :) va rog sa fiti seriosi, multumesc anticipat.
4 comentarii
data viitoare protejati-va si fii sigur. tinand cont de ce ai povestit cred ca sunt sanse infirme sau nule sa fi ramas insarcinata
Deodata ce nu ai "ejaculat" si nu ati putut duce partida pana la capat nu cred ca sunt sanse sa fi ramas insarcinata. Data viitoare cand o vei mai face protejati-va sa fi mai sigur. :)
Asta va fi la ordintea partidei, dar mie imi era teama de lichidul pre ejaculator :) De aceea am dorit sa va intreb.
Cum am spus, nici gand de a fi "insarcinata" daca tot vrei sa te convingi incearca si spunei sa faca un test de sarcina sau sa se duca la ginecolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri la contact sexual
- 3REPAUS SEXUAL DE DURATA - acum doare ingrozitor!
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 4este o problema sau nu?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 10Pot sa raman?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 3sarcina posibila?
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 10sarcina sau nu??
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 2Sarcina sau nu?
- 3Sarcina sau raceala?
- 6Pot fi insarcinata?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: