e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
iau anticonceptionale de 3 luni...acum 3 zile am terminat folia, si in mod normal zilele astea trb sa'mi vina...da nici o schimbare...e posibil sa fie vreo dereglare sau io stiu...sau pot fi insarcinata??? pr meu nu a ejaculat in mn...da totusi mi'e teama...ajutati'ma si p mn va rog
merci
merci
5 comentarii
Daca le-ai luat corect (n-ai avut tratamente cu antibiotic, scaune moi sau voma imediat dupa administrarea pastilei) nu se pune problema de sarcina. Nu e o regula sa-ti vina in primele 3 zile, mai asteapta, probabil e o mica dereglare.
da e adv k dak iei mult timp...pot provoca infectii vaginale sau chiar infertilitate..?ca eu vreau sa renunt sa mai iau...:(
N-au treaba cu infectiile vaginale; de infertilitate si eu am auzit ceva, insa sunt doar zvonuri, ca si multe altele. Pe unele antic scrie ca efect advers infertilitatea, dar asta se intampla probabil daca nu sunt luate cum/cand/de cine trebuie..nu stiu sa-ti spun exact. Oricum, daca ti-au fost prescris de un medic, e totul ok.
Eu zic sa mai astepti cateva zile, si daca nu vine, mergi la doctor, cu siguranta e o dereglare.
Eu zic sa mai astepti cateva zile, si daca nu vine, mergi la doctor, cu siguranta e o dereglare.
totusi mi'e teama cu infertilitatea asta.pt k am citit multe cazuri si m'au cam pus pe ganduri.plus fete kre au facute anumite chisturi din cauza lor...nush c sa zic.:-s ti'am zis..ma bate gandu sa renunt..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Mica sangerare
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 5posibila sarcina?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 27urinari frecvente
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 4sunt insarcinata sau nu?
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 1Sarcina ?
- 2posibila sarcina?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 2sunt insarcinata?
- 3Pot fii insarcinata???
- 4Posibilă sarcina?
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: