e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
iau anticonceptionale de 3 luni...acum 3 zile am terminat folia, si in mod normal zilele astea trb sa'mi vina...da nici o schimbare...e posibil sa fie vreo dereglare sau io stiu...sau pot fi insarcinata??? pr meu nu a ejaculat in mn...da totusi mi'e teama...ajutati'ma si p mn va rog
merci
merci
5 comentarii
Daca le-ai luat corect (n-ai avut tratamente cu antibiotic, scaune moi sau voma imediat dupa administrarea pastilei) nu se pune problema de sarcina. Nu e o regula sa-ti vina in primele 3 zile, mai asteapta, probabil e o mica dereglare.
da e adv k dak iei mult timp...pot provoca infectii vaginale sau chiar infertilitate..?ca eu vreau sa renunt sa mai iau...:(
N-au treaba cu infectiile vaginale; de infertilitate si eu am auzit ceva, insa sunt doar zvonuri, ca si multe altele. Pe unele antic scrie ca efect advers infertilitatea, dar asta se intampla probabil daca nu sunt luate cum/cand/de cine trebuie..nu stiu sa-ti spun exact. Oricum, daca ti-au fost prescris de un medic, e totul ok.
Eu zic sa mai astepti cateva zile, si daca nu vine, mergi la doctor, cu siguranta e o dereglare.
Eu zic sa mai astepti cateva zile, si daca nu vine, mergi la doctor, cu siguranta e o dereglare.
totusi mi'e teama cu infertilitatea asta.pt k am citit multe cazuri si m'au cam pus pe ganduri.plus fete kre au facute anumite chisturi din cauza lor...nush c sa zic.:-s ti'am zis..ma bate gandu sa renunt..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 6am motive de ingrijorare?
- 4sunt insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 5Aspacardin determina o dereglare a menstruatiei?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 5Virgina si gravida
- 4efectele adverse ale anticonceptionalelor
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 2Este posibil sa fiu insarcinata ?
- 1posibila sarcina?
- 1sarcina dupa anexita
- 0Posibila sarcina
- 3Posibilitate de sarcina?
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: