O posibila sarcina sau nu?
Buna ziua!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
1 comentarii
buna am 19 ani, am si eu nevoie de un raspuns. mia intarziat ciclul menstrual 15 zile. trebuia sa imi vina pe 20 februarie. am avut contacte sexuale neprotejate (fara ejaculare in mine) pe 2 pe 11 si pe 16 februarie. am facut 2 teste de sarcina, pe 28 si azi pe 7 februarie ambele negative. sani ii am usor unflati si ma dor. ar fi vorba si de o raceala cred ca nu prea mam ingrijit, dar pot fii si insarcinata ???? simptome nu am dar sunt foarte stresata. sau trebuie sa imi apara. va rog frumos ajutatima
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 9cred ca sunt insarcinata
- 7ce as putea face?
- 2Am o intrebare... sunt insarcinata?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 0Sunt gravida?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 8rislul la o sarcina
- 7ovulatie si lichid seminal
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 3Sarcina sau dereglare
- 4Posibilă sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: