O posibila sarcina sau nu?
Buna ziua!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
As vrea sa va adresez o intrebare- dupa o intarziere de cca 6 zile, pe data de 25 feb 2013 am avut prima zi de menstruatie care a durat doar 2 zile(culoare si abundenta normale). In seara de 3 martie am avut contact neprotejat cu iubitul meu-care ar fi sansele sa raman insarcinata?Data urmatorului ciclu ar trebui sa fie undeva prin 22-23 martie.
Mentionez ca am 29 de ani si-mi doresc foarte mult un copilas
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi minunata!
1 comentarii
buna am 19 ani, am si eu nevoie de un raspuns. mia intarziat ciclul menstrual 15 zile. trebuia sa imi vina pe 20 februarie. am avut contacte sexuale neprotejate (fara ejaculare in mine) pe 2 pe 11 si pe 16 februarie. am facut 2 teste de sarcina, pe 28 si azi pe 7 februarie ambele negative. sani ii am usor unflati si ma dor. ar fi vorba si de o raceala cred ca nu prea mam ingrijit, dar pot fii si insarcinata ???? simptome nu am dar sunt foarte stresata. sau trebuie sa imi apara. va rog frumos ajutatima
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 4posibilitate de sarcina?
- 0oare sunt insarcinata?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 4Insarcinata?
- 6Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?
- 1sunt sau nu gravida???
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 2Karissa, am procedat corect?
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 2Exista riscul unei sarcini?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 1Posibila sarcina?
- 2Oare sunt însărcinată?
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: