probleme cu menstruatia
Buna ziua ! Iubita mea nu are o menstruatie regulata... a fost cand a avut menstruatie de 42 de zile... totusi, in general ii vine pana in a 35-a zi... insa de data aceasta nu i-a venit si inca nici nu are semne(mentionez ca suntem in a 35-a zi). Am avut doua contacte neprotejate in 22 si in 24 niciunul cu ejaculare inauntru. Credeti ca poate fi vorba de o sarcina sau o dereglare?? Va multumesc mult !
5 comentarii
In plus cand faceam dragoste, pe deasupra era uda de la acel lichid lipicios... normal... iar inauntru mai mereu are un lichid alb, gros si opac... asta oare ce poate fi?
Lichidul alb, gros si opac e candida. Sa mearga la ginecolog si sa ceara pentru amandoi tratament.
Multumesc mult! Candida afecteaza menstruatia?
Buna..
Am o problema mare de tot..In luna iulie cm a fost de pe data de 04 pana pe 06.07...Pe data de 31.07 mi-a venit din nou si a rinut pana pe data de 03 august...Acum suntem in septembrie..si nu mi-a venit..dureri de burta am, sanii ma dor..o scurgere incolora asa am..durerile de ovare (burta) nu le am tot timpu dar cand.le am ma dor si rinichii...dar nu mi-a venit pana acum.ameteli nu am..in schimb as dormii sau ma trezesc ca.nu mai.pot dormi...Sunt foarte confuza...cm de pe 31.07-03.08 se pune pe luna august sau tot pe iulie? Daca ar fi pe august ar fi intarziat doar5 zile..dar daca ar fi pe iulie...am comis-o grav..Sper sa nu fiu gravida...Ma puteti ajuta cu vreun sfat?
Am o problema mare de tot..In luna iulie cm a fost de pe data de 04 pana pe 06.07...Pe data de 31.07 mi-a venit din nou si a rinut pana pe data de 03 august...Acum suntem in septembrie..si nu mi-a venit..dureri de burta am, sanii ma dor..o scurgere incolora asa am..durerile de ovare (burta) nu le am tot timpu dar cand.le am ma dor si rinichii...dar nu mi-a venit pana acum.ameteli nu am..in schimb as dormii sau ma trezesc ca.nu mai.pot dormi...Sunt foarte confuza...cm de pe 31.07-03.08 se pune pe luna august sau tot pe iulie? Daca ar fi pe august ar fi intarziat doar5 zile..dar daca ar fi pe iulie...am comis-o grav..Sper sa nu fiu gravida...Ma puteti ajuta cu vreun sfat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 2sa fie bebe?
- 3gravida?!
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 3sarcina sau premenopauza
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 0Intarziere menstruatie
- 1Semn de sarcina?
- 3Sarcina sau dereglare
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei