probleme cu menstruatia

06-09-2015
Vlad Iustinian
Nu este medic/terapeut
Vlad Iustinian
Buna ziua ! Iubita mea nu are o menstruatie regulata... a fost cand a avut menstruatie de 42 de zile... totusi, in general ii vine pana in a 35-a zi... insa de data aceasta nu i-a venit si inca nici nu are semne(mentionez ca suntem in a 35-a zi). Am avut doua contacte neprotejate in 22 si in 24 niciunul cu ejaculare inauntru. Credeti ca poate fi vorba de o sarcina sau o dereglare?? Va multumesc mult !
5 comentarii
0
06-09-2015, ora 09:03
Vlad Iustinian
Nu este medic/terapeut
Vlad Iustinian
In plus cand faceam dragoste, pe deasupra era uda de la acel lichid lipicios... normal... iar inauntru mai mereu are un lichid alb, gros si opac... asta oare ce poate fi?
0
06-09-2015, ora 17:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lichidul alb, gros si opac e candida. Sa mearga la ginecolog si sa ceara pentru amandoi tratament.
0
07-09-2015, ora 10:55
Vlad Iustinian
Nu este medic/terapeut
Vlad Iustinian
Multumesc mult! Candida afecteaza menstruatia?
0
07-09-2015, ora 22:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu.
0
08-09-2015, ora 11:58
carmenc
Nu este medic/terapeut
carmenc
Buna..
Am o problema mare de tot..In luna iulie cm a fost de pe data de 04 pana pe 06.07...Pe data de 31.07 mi-a venit din nou si a rinut pana pe data de 03 august...Acum suntem in septembrie..si nu mi-a venit..dureri de burta am, sanii ma dor..o scurgere incolora asa am..durerile de ovare (burta) nu le am tot timpu dar cand.le am ma dor si rinichii...dar nu mi-a venit pana acum.ameteli nu am..in schimb as dormii sau ma trezesc ca.nu mai.pot dormi...Sunt foarte confuza...cm de pe 31.07-03.08 se pune pe luna august sau tot pe iulie? Daca ar fi pe august ar fi intarziat doar5 zile..dar daca ar fi pe iulie...am comis-o grav..Sper sa nu fiu gravida...Ma puteti ajuta cu vreun sfat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •