Test de sarcina negativ
Buna! Îmi doresc foarte mult sa raman insarcinata. Ciclul meu menstrual are o durata de 31 de zile. Maine ar trebui sa apară menstruatia. Acum o săptămână am fost la control, iar doamna doctor spunea ca sunt la ovulație. Am avut contact sexual cu o zi înainte de control. Săptămâna aceasta am făcut câteva teste ultrasensibile și au ieșit negative toate. (Inclusiv astazi)
Oare e prea devreme pentru test? Repet, mâine ar trebui sa apară menstruatia, iar ovulația după spusele doamnei dr a fost acum o săptămână (ceea ce mi s-a părut cam târziu, știam ca de regula este in a 14 a zi după menstruatie).
Sa mai fie speranțe ca poate, poate va fi pozitiv?
Mulțumesc!
Oare e prea devreme pentru test? Repet, mâine ar trebui sa apară menstruatia, iar ovulația după spusele doamnei dr a fost acum o săptămână (ceea ce mi s-a părut cam târziu, știam ca de regula este in a 14 a zi după menstruatie).
Sa mai fie speranțe ca poate, poate va fi pozitiv?
Mulțumesc!
1 comentarii
Buna.
Testul se face la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.
Testul se face la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 3test de sarcina
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 8am luat escapelle si testul de sarcina a iesit pozitiv
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 3Sunt însărcinată ?
- 0Putin ajutor
- 0Intarziere menstruatie
- 2As putea sa fiu însărcinată?
- 0Menstruatie dupa 2 teste pozitive
- 2După cate zile pot face un test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: