Test de sarcina negativ
Buna! Îmi doresc foarte mult sa raman insarcinata. Ciclul meu menstrual are o durata de 31 de zile. Maine ar trebui sa apară menstruatia. Acum o săptămână am fost la control, iar doamna doctor spunea ca sunt la ovulație. Am avut contact sexual cu o zi înainte de control. Săptămâna aceasta am făcut câteva teste ultrasensibile și au ieșit negative toate. (Inclusiv astazi)
Oare e prea devreme pentru test? Repet, mâine ar trebui sa apară menstruatia, iar ovulația după spusele doamnei dr a fost acum o săptămână (ceea ce mi s-a părut cam târziu, știam ca de regula este in a 14 a zi după menstruatie).
Sa mai fie speranțe ca poate, poate va fi pozitiv?
Mulțumesc!
Oare e prea devreme pentru test? Repet, mâine ar trebui sa apară menstruatia, iar ovulația după spusele doamnei dr a fost acum o săptămână (ceea ce mi s-a părut cam târziu, știam ca de regula este in a 14 a zi după menstruatie).
Sa mai fie speranțe ca poate, poate va fi pozitiv?
Mulțumesc!
1 comentarii
Buna.
Testul se face la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.
Testul se face la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina dupa pregnyl
- 2as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 10Dilema - Cand pot sa fac testul de sarcina?
- 4test de sarcina!!va rog
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 3test de sarcina
- 2Cam la cat timp de la actul sexual este suta la suta sigur testul de sarcina?
- 0test de sarcina negativ:(( pot fi totusi insarcinata sa fi fost doar o eroare?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 0Putin ajutor
- 1Întârziere menstruație
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: