menstruatie intarziata, test de sarcina - negativ
Buna seara,
Am o problema, si sper ca am sa ma linistesc dupa ce primesc macar un raspuns..
Luna trecuta, in primele 3 zile dupa terminarea menstruatiei am avut contacte sexuale neprotejate.De obicei ciclu menstrual dureaza 28-27 de zile, din care menstruatia 5 zile.Ieri, ar fi trebuit sa imi vina menstruatia insa nu a venit.Am facut ieri dupa-amiaza si seara cate un test de sarcina si au iesit negative...am facut si astazi dimineata, la prima urinare, un alt test si a iesit si acesta negativ.
Mentionez ca lucrez, si stau 6 ore in clima..are vreo legatura?Poate am racit? Ce sa fac?Va multumesc frumos!!
O seara placuta si sper sa primesc un raspuns de la dumneavoastra!
Am o problema, si sper ca am sa ma linistesc dupa ce primesc macar un raspuns..
Luna trecuta, in primele 3 zile dupa terminarea menstruatiei am avut contacte sexuale neprotejate.De obicei ciclu menstrual dureaza 28-27 de zile, din care menstruatia 5 zile.Ieri, ar fi trebuit sa imi vina menstruatia insa nu a venit.Am facut ieri dupa-amiaza si seara cate un test de sarcina si au iesit negative...am facut si astazi dimineata, la prima urinare, un alt test si a iesit si acesta negativ.
Mentionez ca lucrez, si stau 6 ore in clima..are vreo legatura?Poate am racit? Ce sa fac?Va multumesc frumos!!
O seara placuta si sper sa primesc un raspuns de la dumneavoastra!
6 comentarii
Ca regulă generală, întârzieri de până la 10 zile fac parte din normalitate. Dacă, până acum, menstruaţia v-a venit "ceas", înseamnă că faceţi parte dintre norocoase.
Dacă, însă, vedeţi că trec 10 zile şi sângele tot nu se arată, e cazul să faceţi o vizită doctorului dv. El vă va spune dacă este din cauza unei răceli sau din altă cauză şi vă va propune un tratament.
Deci, tot ceea ce aveţi de făcut în această etapă este să aveţi un pic de răbdare. Din punct de vedere statistic, menstruaţia mai degrabă va veni decât nu va veni în zilele următoare.
Dacă, însă, vedeţi că trec 10 zile şi sângele tot nu se arată, e cazul să faceţi o vizită doctorului dv. El vă va spune dacă este din cauza unei răceli sau din altă cauză şi vă va propune un tratament.
Deci, tot ceea ce aveţi de făcut în această etapă este să aveţi un pic de răbdare. Din punct de vedere statistic, menstruaţia mai degrabă va veni decât nu va veni în zilele următoare.
@Dr Dragomir: Deci ma pot linisti, nu este o sarcina, nu? Mi-au aparut cosuri...si speram sa vina...off.
A, testele de sarcina sunt ok??Adica, este vreo posibilitate sa fiu insarcinata si ele sa iasa negative?Toate 3 teste?
Sa mai fac un test?
Multumesc!
Sa mai fac un test?
Multumesc!
Avand in vedere ca toate cele trei teste au iesit negative dupa ce a trecut un timp suficient (15 zile) de la contactele sexuale presupus fertile, probabilitatea unei sarcini este foarte mica (sub 1 %). Deci, un nou test nu este necesar acum.
@Dr Dragomir: Pai atunci, sper sa fie bine...Macar ma pot linisti cat de cat, chiar daca incep sa devin paranoia incet incet...
Am auzit ca baile fiebinti pot ajuta menstruatia sa vina mai repede.Este adevarat?Multumesc frumos si imi cer scuze pentru ca va tot bat la cap..dar sunt foarte speriata..
Am auzit ca baile fiebinti pot ajuta menstruatia sa vina mai repede.Este adevarat?Multumesc frumos si imi cer scuze pentru ca va tot bat la cap..dar sunt foarte speriata..
A, daca mai intarzie inseamna ca am racit?Sau ce se intampla?...incepe sa ma dispere intarzierea asta..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 4Cand se efectueaza un test de sarcina?
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 8Testul de sarcina se poate face si mai devreme de 14 zile?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 15sarcina sau nu?
- 3intarziere menstruatie..un raspuns va rog frumos urgent..
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 2Intarziere menstruatie dupa anticonceptionale
- 17nu imi vine menstruatia!
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 2Întârziere menstruatie
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1CM intarzie
- 0Sunt gravida?
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruație întârziată, testul negativ
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: