beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
mi am facut beta hcg dupa 3 saptamani de la actul cu risc si azi am luat rezultatul:1, 20.stiu ca tot ce e sub 5 inseamna ca nu esti insarcinata dar acolo valoarea 1, 20 era incadrata si la valoarea normala(adica intre 0-5 logic)si la femei insarcinate in 1-2 saptamani, care aveau valori normale de la-1, 2 pana la 225 000.cum e posibil asa ceva??mentionez ca acum o saptamana am facut si 2 teste de sarcina ambele negativ au iesit(am avut contact neprotejat folosind coitus interuptus).eu ce sa cred daca valoarea e incadrata la ambele???e urgent va rog sa mi raspundeti.
8 comentarii
Trebuie să credeţi că nu sunteţi gravidă.
mi'am facut si eu testul beta hcg si mi-a iesit la rezultat < 0.100...asta inseamna ca nu sunt insarcinata nu'?? va rog frumos sa'mi raspundeti si mie.Va multumesc
buna seara..imi puteti spune va rog ce este cu betaHCG-ul, cum se efectueaza(am inteles ca la 48)pentru a depista o sarcina extrauterina?
am facut primul beta HCG la 4 saptamani si 4 zile de la U.M. si a iesit valoarea 1236 mUl/mL..?stiu ca ar trebui sa se dubleze..
am facut primul beta HCG la 4 saptamani si 4 zile de la U.M. si a iesit valoarea 1236 mUl/mL..?stiu ca ar trebui sa se dubleze..
Stiti cumva daca cu beta de 4, 5 in ziua 9 de la et pot fi insarcinata?
multumesc1
multumesc1
Am facut si eu testul beta HCG la 5 saptamani de la contact. Pe rezultat scria Beta HCG...1.2 mUL. Sa inteleg ca este 100% sigur ca nu sunt insarcinata? De ce apare totusi o valoare peste 0 ?
Buna ziua, mi- am facut si eu analiza de sange beta hch si a rezultat valoarea de < 1.2...sunt insarcinata? Am facut analiza la aproape 2 luni de la contactul sexual neprotejat.
Buna ziua. Ma numesc Irina, am 43 de ani și sunt din București, ma puteti ajuta cu o intrebare? Am facut si eu un test de sange pentru depistarea sarcinii Beta hCG și nustiu sa il citesc. Mi-a ieșit ca rezultat < 1.2 mUI/mL. Aș putea fi insarcinata da sau nu? Va rog frumos daca imi poate raspunde cineva. Multumesc !!
Buna dimineața am făcut un test de sarcina Beta HCG și mi-a ieșit<1, 2mUI/mL<5-negativ
5-25 poate indica începutul sarcinii sunt cumva gravida că menstruația nu mi-a venit la începutul lunii august și am avut scurgeri maronii la sfârșitul lunii august, pieptul mă doare și simt toate mirosurile pe care nu le simțeam. Poate fi sarcina ectopica Mulțumesc frumos Va rog frumos sa îmi răspundeti
5-25 poate indica începutul sarcinii sunt cumva gravida că menstruația nu mi-a venit la începutul lunii august și am avut scurgeri maronii la sfârșitul lunii august, pieptul mă doare și simt toate mirosurile pe care nu le simțeam. Poate fi sarcina ectopica Mulțumesc frumos Va rog frumos sa îmi răspundeti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 115sunt sau nu gravida?
- 7oare sunt gravida?
- 4poti ramane gravida?
- 1posibila sarcina?
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 3Insarcinata oare?
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 2Pot fi insarcinata?
- 7Ce as putea face?
- 2Exista risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? hcg negativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: