oare pot ramane insarcinata?
am o intrebare.mia trecut menstruatia de 4 zile...si azi am facut dragoste cu iubitul meu..insa nu ne'am protejat si el a ejaculat inauntru...exista riscul de a ramane insarcinata??..am mai citit pe siteuri...si majoritatea spun k inainte si dupa cu 10 zile nu poti ramane...cat de sigur este?? ce sa fac in situatia asta.? multumesc
5 comentarii
Nu există o regulă general valabilă. Există o perioadă când nu puteţi rămânea însărcinată, care se calculează în funcţie de periodicitatea ciclului. Găsiţi modul de calcul în acest articol pe care l-am scris mai demult: http://www.doctordragomir.ro/articol_metoda_calendarului.htm
Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am luat anticonceptionale un an si jumatate, exact pe 6 martie le-am intrerupt pentru ca imi doresc un bebe.Am asteptat o luna pana la primul ciclu fara anticonceptionale, iar in a-4-a zi de ciclu am mers la doctor pentru a-mi face analizele necesare pt o sarcina, menzionez ca mi-au iesit toate bune, numai cu o mica exceptie, in perioada de ovulatie, ovulele mele sunt inchise precum o floare, dar mi-a spus ca, chiar si asa pot ramane insarcinata, eventual cu ajutorul unei pastile.Problema este ca eu speram sa fiu deja insarcinata si azi, adica a-25-a zi m-am trezit cu ciclu.Este normal?Pe mine m-a speriat putin ca ma asteptam dupa 28 de zile incolo, chiar sa si intarzie, sau sa nu mai vina deloc, nu sa vina mai devreme de cat trebuie, mai ales ca in cea mai mare parte am citit ca anticonceptionalele iti intarzie ciclu.Nu stiu daca am scris la rubrica, care treb., dar poate se gaseste cineva sa-mi dea un raspuns, eu oricum va multumesc anticipat.
Buna ! Am o problema care ma ingrijoreaza din ce in ce mai tare. In urma cu 3 ani am facut sex neprotejat. Din lipsa banilor nu mi-am putut permite sa imi cumpar pastila de a 2 zi, asa ca am intrebat la farmacie daca au ceva mai ieftin. O doamna farmacista mi-a spus ca pot lua anticonceptionale jeanine si emetrostop combinate. Mai precis 4 jeanine si un emetrostop. Am luat de cateva ori asa, din pacate cam de multe ori, apoi am inceput sa iau normal anticonceptionale jasmine o perioada de timp. Problema e ca nu am mai luat nimic de vreo 2 ani, dar nu am ramas niciodata. Asta ma ingrijoreaza
Probabil că este vorba de o sterilitate prin abuz de anticoncepţionale. Nu are de ce să vă îngrijoreze, decât în situaţia în care vă veţi dori copii.
buna ziua! am facut sex neprotejat cu logodnicul meu el a ejaculat in mine.nu am ciclu regulat ar trebui sa-mi vina pe 16 17 luna aceasta...dupa contactul sexual am fost la baie si am facut pipi...este posibil sa fiu insarcinata chiar imi doresc un bebe.daca imi fac testul de sarcina dupa 3 zile de la actul sexual imi arata dak sunt sau nu?multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 3sunt insarcinata? help me pls
- 4pot fi gravida?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 5Va rog frumos sa imi raspundeti! Exista vreo sansa sa ramana insarcinata?
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 0sunt insarcinata?
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 1Intarziere menstruala 7 zile - fac test de sarcina sau mai astept?
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: