Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?

05-02-2014
blackdreams
Nu este medic/terapeut
blackdreams
Buna seara,
Sunt nelinistita legata de faptul ca am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare inauntru, in a 4 -a zi a ciclului menstrual. Nu m-as fi ingrijorat daca luna trecuta nu luam prostinor. Mai precis, pe 17 ianuarie am luat pastila contraceptiva de urgenta, in mod corect, faar efecte adverse. Ciclul mi-a venit exact cand trebuia sa imi vina, pe 30 ianuarie, saptamana trecuta. Pe data de 2 februarie am avut acest contact sexual neprotejat... sunt sanse sa fi avut ovulatia atunci sau cumva mai devreme decat ar fi normal? Acum este prea tarziu sa mai iau orice masura.
Astept un raspuns... sunt tare nelinistita. Multumesc mult.
2 comentarii
0
06-02-2014, ora 22:10
blackdreams
Nu este medic/terapeut
blackdreams
Nimeni, niciun raspuns/parere?
0
11-02-2014, ora 16:39
roxana1406
Nu este medic/terapeut
roxana1406
In mod normal in ziua a 4 a menstruatie se spune ca nu mai esti fertila, inainte de ciclu cu 7 zile si dupa ciclu alte 7 zile asta e testata dupa metoda calendarului, uite de exemplu in cazul meu cu un ciclu regulat, sex neprotejat cu ejaculare in mine si administrare de postinor cu efecte adverse provocare de menstra falsa, tot am senzatia ca am simptome de o eventuala sarcina..dar in cazul tau putin spus cel mai bine fa-ti un test de sarcina si mai apoi un eventual control ginecologic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Metoda calendarului
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Sunt însărcinată?
  • Testele de ovulație
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •