Nu știu ce să mă fac sunt foarte disperat - numai pot scăpa de gândul că mă sinucid

40 comentarii 1 2
0
30-07-2022, ora 09:22
Paul h
Nu este medic/terapeut
Paul h
Doar am prins o frica care nu îmi dă pace că dacă o să ajung să mă sinucid daca nu mă mai pot controla
0
30-07-2022, ora 09:24
Paul h
Nu este medic/terapeut
Paul h
Cu gândurile alea prostești
0
30-07-2022, ora 21:27
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Clara, da, si eu am ajuns la concluzia ca n-are depresie, am stat si m-am mai gandit, ptr ca depresivu gandeste opus, el vrea sa moara.
Dar sa vedem la psiholog, ca el analizeaza treaba cum o fac eu, nu vede doar suprafata cum o vedeti multi, o sa vrea sa afle de unde vine si tocul, dar si de unde vine si tema lui cu suicidul, ca o fi vazut el pe tik tok, insa si altii cu toc vad, dar tema suicid nu-i atinge, e complicat.
Oameni diferiti au teme de toc diferite ! Si important e cine da acele teme.

Medicu da tratament si atat, de fapt as fi deacord cu medicul, ca poate fi o boala care fabrica teme, fara nici o legatura cu inconstientul si cu ceva real din fundal.
Si odata ce boala dispare, dispare tot.
0
31-07-2022, ora 08:15
Paul h
Nu este medic/terapeut
Paul h
Nici eu nu mai știu ce să zic sunt niște gânduri foarte chinuitoare și prostești nu înțeleg de ce tot apar trec pe langa un cuțit îmi vin imagini in cap și normal că nu o sa fac ce e in gând dar asta e frica mea daca nu o să mă pot controla Intr o bună zi
0
31-07-2022, ora 08:16
Paul h
Nu este medic/terapeut
Paul h
Mai vreau sa zic că și înainte mai aveam gânduri de astea prostești dar nu le luam in seamă dar acum a devenit o obsesie și frica
0
31-07-2022, ora 08:18
Paul h
Nu este medic/terapeut
Paul h
Când eram mai mic țin minte că aveam o obsesie cu parul de pisica tot așa am auzit de la oameni că dacă ajunge la plămâni faci o umflatura in spate și mori toata ziua mă controlam pe spate sa vad daca chiar sunt umflat sau daca simt par in de pisica in gura
0
31-07-2022, ora 21:08
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
E toc clar, mi-e f clar acuma. Dar tu te duci la medic ? Sau stai asa mai departe ? Gandurile apar fabricate de boala, nu ti-e clar ?
0
01-08-2022, ora 09:26
Paul h
Nu este medic/terapeut
Paul h
O sa mă duc și la medic am programare mă chinuie gândul că o să îmi pierd controlul și nu o sa ii mai vad pe cei dragi
0
01-08-2022, ora 09:27
Paul h
Nu este medic/terapeut
Paul h
Crede-mă nu vrei sa fii in locul să plângi in fiecare zi de frica asta
1
01-08-2022, ora 19:40
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Daca te duci la medic e f bine. Daca eram in locul tau, de mult eram la medic, deci n-as mai fi plans decat f putin timp.
Daca ai programare, nu vei ceda pana atunci, stai linistit.
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: