Nu știu ce să mă fac sunt foarte disperat - numai pot scăpa de gândul că mă sinucid

Doar am prins o frica care nu îmi dă pace că dacă o să ajung să mă sinucid daca nu mă mai pot controla

Clara, da, si eu am ajuns la concluzia ca n-are depresie, am stat si m-am mai gandit, ptr ca depresivu gandeste opus, el vrea sa moara.
Dar sa vedem la psiholog, ca el analizeaza treaba cum o fac eu, nu vede doar suprafata cum o vedeti multi, o sa vrea sa afle de unde vine si tocul, dar si de unde vine si tema lui cu suicidul, ca o fi vazut el pe tik tok, insa si altii cu toc vad, dar tema suicid nu-i atinge, e complicat.
Oameni diferiti au teme de toc diferite ! Si important e cine da acele teme.
Medicu da tratament si atat, de fapt as fi deacord cu medicul, ca poate fi o boala care fabrica teme, fara nici o legatura cu inconstientul si cu ceva real din fundal.
Si odata ce boala dispare, dispare tot.
Dar sa vedem la psiholog, ca el analizeaza treaba cum o fac eu, nu vede doar suprafata cum o vedeti multi, o sa vrea sa afle de unde vine si tocul, dar si de unde vine si tema lui cu suicidul, ca o fi vazut el pe tik tok, insa si altii cu toc vad, dar tema suicid nu-i atinge, e complicat.
Oameni diferiti au teme de toc diferite ! Si important e cine da acele teme.
Medicu da tratament si atat, de fapt as fi deacord cu medicul, ca poate fi o boala care fabrica teme, fara nici o legatura cu inconstientul si cu ceva real din fundal.
Si odata ce boala dispare, dispare tot.

Nici eu nu mai știu ce să zic sunt niște gânduri foarte chinuitoare și prostești nu înțeleg de ce tot apar trec pe langa un cuțit îmi vin imagini in cap și normal că nu o sa fac ce e in gând dar asta e frica mea daca nu o să mă pot controla Intr o bună zi

Mai vreau sa zic că și înainte mai aveam gânduri de astea prostești dar nu le luam in seamă dar acum a devenit o obsesie și frica

Când eram mai mic țin minte că aveam o obsesie cu parul de pisica tot așa am auzit de la oameni că dacă ajunge la plămâni faci o umflatura in spate și mori toata ziua mă controlam pe spate sa vad daca chiar sunt umflat sau daca simt par in de pisica in gura

E toc clar, mi-e f clar acuma. Dar tu te duci la medic ? Sau stai asa mai departe ? Gandurile apar fabricate de boala, nu ti-e clar ?

O sa mă duc și la medic am programare mă chinuie gândul că o să îmi pierd controlul și nu o sa ii mai vad pe cei dragi

Crede-mă nu vrei sa fii in locul să plângi in fiecare zi de frica asta

Daca te duci la medic e f bine. Daca eram in locul tau, de mult eram la medic, deci n-as mai fi plans decat f putin timp.
Daca ai programare, nu vei ceda pana atunci, stai linistit.
Daca ai programare, nu vei ceda pana atunci, stai linistit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu pot scapa de obsesiile cuiva.
- 2Obsesie distructiva
- 2Obsesie.. nume de actori si comportament ciudat
- 6Iubire sau obsesie? Temeri!
- 11bolile mintale si sinuciderea
- 17Am ganduri de sucid!! Tratamentul psihiatric imi face rau.
- 4Ganduri de suicid
- 45Ajutati-ma - Nu mai scap de ganduri de suicid
- 3Mi-E frica sa nu îi fac rău soțului meu, am nevoie urgent de ajutor :(
- 0Posibil TOC
- 4Cum diminuam obsesiile si compulsiile?
- 36Suicid
- 7Sa ma internez ?
- 3Cum să reușesc să mă sinucid odată?
- 21Probleme psihice
Mai multe informații despre: Suicidul obsesia riscul suicidar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: