Cum să reușesc să mă sinucid odată?

11-07-2023
Anonim___08
Nu este medic/terapeut
Anonim___08
Bună ziua! Am 16 ani și trebuie să mă sinucid cât mai repede. Am extrem extrem extrem de multe probleme și trebuie să mă sinucid. Totuși nu reușesc. Înțeleg că este instinctul de supraviețuire pe care îl au toate ființele, dar vreau să reușesc să îl depășeșc. Mereu când vreau să o fac îmi lipsește curajul și îmi vin în minte câteva persoane, printre care și o fată pe care o plac dar ea nu mă place și nu pot să trec peste. Totuși știu că ar fi mai bine pentru toți dacă nu aș mai fi. Vreau să mă sinucid de mai mult de un și jumătate. Cel mai aproape am fost să o fac în Ajunul Crăciunului, dar mi-au venit câteva persoane în minte și nu am putut. Nu mai rezist să trăiesc, mă simt blocat, fără scăpare, trebuie să mor și tot nu reușesc. Știu că pare că exagerez când spun că am mult prea multe probleme, dar chiar așa e. De la zeci de probleme psihice, fobii, obsesii, ticuri, insomnie, depresie, anxietate, probleme medicale, paradoxuri din mintea mea, frica de a-i dezamăgi pe ceilalți, gânduri care îmi controlează mintea, probleme pe care nu le pot transpune în cuvinte, doar eu le pot înțelege. Mie-e frică să mai trăiesc, efectiv am fobie de viață, e un chin doar că sunt în viață. Și problemele sunt mult mai multe. Creierul meu e distrus complet. La școală nu am cum să mai merg. Și nu știu cum pot să le spun asta profesorilor. Mereu am învățat doar ca să nu dezamăgesc oamenii din jur, profesorii mă așteaptă să merg și la Olimpiade iar și nu mai pot, nu pot să o iau de la capăt cu atâta stres. Și nu pot să le spun. Nu pot să mă mai uit în ochii lor, simt că i-am dezamăgit. Se apropie iar începutul școlii și trebuie să mă sinucid înainte, cât mai repede.
Și mereu mă lovesc de lipsa de sens. Nimic nu are sens, totul e degeaba, totul se va sfârși oricum, de ce să trăiesc dacă oricum totul se va termina?
Din start spun că la psiholog sau psihiatru nu vreau să merg. Oricum aș merge degeaba...
Vă rog dacă puteți să îmi dați niște sfaturi cum să reușesc să trec peste lipsa de curaj și peste persoanele care îmi vin în minte când vreau să mă sinucid. Și dacă puteți să îmi spuneți și câteva metode de sinucidere rapide și fără durere, poate așa voi reuși să o fac!
Vă mulțumesc!
3 comentarii
2
11-07-2023, ora 06:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Mergi la psihiatru. Ai facut o depresie. Exista tratamente pentru aceasta boala in secolul XXI in care traim. Trebuie sa beneficiezi de ele si sa te pui pe picioare. Nu se moare daca iei o pastila pe zi cu care sa te simti bine.
1
12-07-2023, ora 17:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa stii ca antidepresivele rezolva problema in 90 % din cazuri. Mergi cu parintii tai si cere ajutor specializat la psihiatru si psiholog. Mai cunosc tineri ca tine care se trateaza si le merge bine.
1
12-07-2023, ora 19:09
Anonim___08
Nu este medic/terapeut
Anonim___08
Eu nu vreau să trăiesc, vreau să mă sinucid și atât. Nu e vorba numai de depresie, sunt mult mult mai multe probleme. Nu are sens să merg la psihiatru sau să iau antidepresive, sinuciderea este singura scăpare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: