bolile mintale si sinuciderea

Buna ziua
Acum cateva zile am citit o stire care m-a facut sa-mi pun cateva intrebari.stirea era despre sinuciderea unei persoane care cu cateva ore in urma iesea din spitalul de psihiatrie unde era internata, ma gandesc ca acolo persoana a primit tratament corespunzator, medicii spun despre o perosoana care a avut o recadere ca este din cauza intreruperii tratamentului, si acesta nu e un caz similar.In cazuri de genul asta cine e vinovat?
Acum cateva zile am citit o stire care m-a facut sa-mi pun cateva intrebari.stirea era despre sinuciderea unei persoane care cu cateva ore in urma iesea din spitalul de psihiatrie unde era internata, ma gandesc ca acolo persoana a primit tratament corespunzator, medicii spun despre o perosoana care a avut o recadere ca este din cauza intreruperii tratamentului, si acesta nu e un caz similar.In cazuri de genul asta cine e vinovat?
11 comentarii

Sinuciderea e cea mai rea optiune. Mai nou am vazut pe net un nr de tel la care poti suna in caz ca are cineva asemenea ganduri negre. Si psihoterapeutii sau psihologii te pot ajuta in momentele grele din viata. Gandirea negativa e de vina a persoanei. De asta psihologii ne invata mereu sa gandim pozitiv.

28-yul,
Da, asa este, uite aici "Linia telefonica anti-suicid". Si mai e si gratis...
https://www.youtube.com/watch?v=CVOpxbfX7K0
Da, asa este, uite aici "Linia telefonica anti-suicid". Si mai e si gratis...
https://www.youtube.com/watch?v=CVOpxbfX7K0

Eu nu am vorbit in bataie de joc, chiar este asa ceva. Dar in nici un caz nu e acela

Se vede ca nu ai simtul umorului... :(

Pentru cei cu depresie unipolara si bipolara exista Asociatia Equilibrium unde se face terapie de grup gratuita (cu psiholog). Cei care doresc pot intra pe echilibru.org si sa se inregistreze acolo. Va va suna domnul Andrei Nistor, presedintele fundatiei si va sta de vorba cu fiecare.

ok, boala cu siguranta are partea ei de vina:))))).dar tratamentul nu ajuta cu nimic, vorbim de un tratamet f f costisitor

Daca persoana este asigurata, tratamentul nu este costisitor fiindca e decontat de Casa de Asigurari!

dar casa de asigurari de unde are banii necesari?.hai sa fim seriosi, statul este cel care subventioneaza aceste tratamente.deci practic noi platim tratamentul(adica persoanele care contribuie)
imi cer scuze ca am deviat de la subiect dar m-am saturat sa tot aud spunandu-se: casa de asigurari deconteaza tratamentele:)))
imi cer scuze ca am deviat de la subiect dar m-am saturat sa tot aud spunandu-se: casa de asigurari deconteaza tratamentele:)))

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Internat cu episod psihotic acut, tratament intrerupt brusc
- 2sunt studenta in ultimul an si nu mai pot sa invat
- 8am tot mai des ganduri de sinucidere.
- 7Tentativa de suicid-tulburare schizotipala-ajutor!!!
- 48Depresie
- 4tulburare afectiva, sinucidere
- 6in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
- 9am 2 tentative de sinucidere va rog ajutati-ma ea nu intelege!!!!!copilul meu are 5 ani
- 3Suspiciune sectiune nerv median AB stang
- 7Depresie, ganduri sinucigase
- 33Depresie
- 4Despre sinucidere
- 1Ganduri de sinucidere
- 2Mi-au revenit gândurile de suicid
- 4Suicid
- 9Vreau sa ma omor
- 3Gânduri tot mai dese de sinucidere
- 23Mă simt vinovată pentru sinuciderea prietenului
Mai multe informații despre: Suicidul Sinuciderea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: