Insomnie - Ajutor!
SUFAR DE INSOMNIE DE CIRCA 1 AN ȘI 3 LUNI.
Am încercat mai întâi diverse tratamente naturiste dar nu au dat rezultat decât maxim 5-6 zile fiecare.
Am luat, timp de 2 luni tritico și xanax, fara niciun rezultat.
Ulterior, am, luat, timp de 1 lună, venlafaxina și mizarten și, văzând că încep să dorm, le-am întrerupt. timp de 4 zile.Concomitent, am luat și căte 1/4 rivotril de 2 mg, însă numai o săptămână..
Am reluat tratamentul de circa 1 luna însă fără efect. În ceea ce privește rivotril-ul, acum am nevoie de 3/4 dintr-o pastilă de 2 mg.
Menționez ca nu sufar de depresie..decât atunci când sunt foarte obosită
va rog, dati-mi un sfat.
Am încercat mai întâi diverse tratamente naturiste dar nu au dat rezultat decât maxim 5-6 zile fiecare.
Am luat, timp de 2 luni tritico și xanax, fara niciun rezultat.
Ulterior, am, luat, timp de 1 lună, venlafaxina și mizarten și, văzând că încep să dorm, le-am întrerupt. timp de 4 zile.Concomitent, am luat și căte 1/4 rivotril de 2 mg, însă numai o săptămână..
Am reluat tratamentul de circa 1 luna însă fără efect. În ceea ce privește rivotril-ul, acum am nevoie de 3/4 dintr-o pastilă de 2 mg.
Menționez ca nu sufar de depresie..decât atunci când sunt foarte obosită
va rog, dati-mi un sfat.
5 comentarii
Bună ziua.
Mergeți la un consult psihiatric pentru evaluare. Este nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Mergeți la un consult psihiatric pentru evaluare. Este nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Buna seara
Insomnia nu este o stare naturala a organismului. Daca tratati simptomele ei si nu cautati cauza ei o veti trata fara succes, pentru ca medicamentele isi vor atinge limitele, mai devreme sau mai tarziu.
Sub aceasta insomnie se ascunde altceva...ce ar trebui investigat.
Insomnia nu este o stare naturala a organismului. Daca tratati simptomele ei si nu cautati cauza ei o veti trata fara succes, pentru ca medicamentele isi vor atinge limitele, mai devreme sau mai tarziu.
Sub aceasta insomnie se ascunde altceva...ce ar trebui investigat.
Trebuie sa schimbati tratamentul cu altul cu care puteti adormi.Mergeti la doctor si propuneti asta
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihiatru să vă pună un diagnostic sigur, pentru că așa cum spunea și colegul meu, medicamentele rezolvă situația pe moment, până nu depistați adevăratele cauze nu puteți rezolva problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu Aricept.. efect secundar: insomnia
- 2Insomnii - Tulburare schizoafectiva
- 8Insomnie
- 11ce boala este aceasta?
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 19vreau un sfat-insomnii
- 1pastile de dormit si cafea, ce se intimpla?
- 5Depresie, insomnie - recomandari, sfaturi
- 2insomnie de 3 luni
- 12Cand merg pe strada am o senzatie foarte ciudata ca nu stiu unde sunt, o stare de buimaceala
- 18Serlift (sertralina) + dormolin forte. E ok?
- 4Insomnie - nu pot dormi decat 3 ore pe noapte de luni bun
- 3Dupa odihna totul revine la normal
- 2Puteti sa dormiti noaptea?Ce va induce somnul?
- 4Dépression et trouble de sommeil [Remèdes naturels]
- 6Depresie, obsesii și insomnii
- 5Cum ati reusit sa invingeti insomnia fara chimicale?
- 2Insomnie
Mai multe informații despre: Insomnia scapa de insomnie - 8 sfaturi eficiente insomnii insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: