nu pot constientiza sentimente
este foarte greu ca la 25 de ani cand sa iau viata in piept sa ma confrunt cu aceste senzatii de a nu putea sa ma bucur sau sa fiu trista deci toata gama de sentimente care dau culoare vietii.Acum iau un antidepresiv dar situatia este cam aceiasi.As dori cateva pareri sau daca sunt persoane care se confrunta cu aceiasi situatie pentru a schimba cateva pareri Va multumesc..
4 comentarii
O parere;
-esti o persoana mai retrasa?
- ai fost cumva..au dorit parintii sa fii un copil model? adica..sa nu faci asta, sa nu zici asta..in scoala sa ai doar note fffff bune.etc.?
-exista un baiat fost iubit sau actual...CARE te-a suparat?
,...ceva-ceva..este..exista o CAUZA...
Sfat:
- cauta sa te detasezi de toate astea DACA, ma repet, asa s-a intamplat...
- incearca sa iesi cu prietenele, cu colegii, cu cei pe care ii cunosti si bineinteles care, iti face placere compania lor...
- daca ai o prietena f. buna, spune-i TOT ceeace te deranjeaza...ca, SIGUR, exista asa ceva...
- ia tratamentul in continuare, toata perioada cat ti s-a indicat si, iti va fi bine.
Toate cele bune, si...mai scrie de BINE.
-esti o persoana mai retrasa?
- ai fost cumva..au dorit parintii sa fii un copil model? adica..sa nu faci asta, sa nu zici asta..in scoala sa ai doar note fffff bune.etc.?
-exista un baiat fost iubit sau actual...CARE te-a suparat?
,...ceva-ceva..este..exista o CAUZA...
Sfat:
- cauta sa te detasezi de toate astea DACA, ma repet, asa s-a intamplat...
- incearca sa iesi cu prietenele, cu colegii, cu cei pe care ii cunosti si bineinteles care, iti face placere compania lor...
- daca ai o prietena f. buna, spune-i TOT ceeace te deranjeaza...ca, SIGUR, exista asa ceva...
- ia tratamentul in continuare, toata perioada cat ti s-a indicat si, iti va fi bine.
Toate cele bune, si...mai scrie de BINE.
da intradevar am avut o deceptie puternica... nu a vrut sa fie cu mine nicicum...de atunci m am transformat intr un om greu de suportat. in rest am parinti intelegatori care nu au facut presiuni asupra mea niciodata...dar si acum stau si ma gandesc..ce mi s a putut intampla si nu pot sa o iau de la capat.
Toti trecem sau am trecut prin deceptii, si poate nu o singura data..parerea mea este sa-ti revii, pt ca nu sufera nimeni altcineva, decat tu insati..asta este, nu a fost pt tine, poate va fi urmatorul, crezi ca lui ii pasa, de ce ti se intampla tie acum?Esti tanara, trebuie sa-ti traiesti viata, sa te bucuri de ea, fa-ti noi prieteni, incearca sa ai activitati care iti plac si lasa sa devina totul o istorie..vei gasi altul cu siguranta..dar fii un pic smechera si nu te mai lasa dusa de val usor, pana nu esti tu sigura ca vrea ceva serios..
Livia ti-am scris un mesaj privat.
O seara linistita sa ai.
O seara linistita sa ai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este depresie? devin dependenta de pastile?
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 1care sunt antidepresivele de ultima generatie
- 6repercursiuni folosire Cipralex
- 3Mancatul compulsiv
- 3organismul respinge antidepresivele
- 5Cola
- 12Tratament antidepresiv
- 4AD si Anxietatea.
- 4Stimuloton pentru anxietatea sociala
- 57Brintelix/Trintelix
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 3Intrebare: De ce unele antidepresive ajuta si altele nu?
- 3Efecte secundare fevarin TOC
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 21Reducere Antidepresiv
- 3Cipralex pentru Toc
- 3În depresie
Mai multe informații despre: Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: