Priapism de la sertralină
Anul trecut am început un tratament cu sertralină pentru probleme psihice. În luna mai a anului trecut am făcut și un RMN pe pelvis din alte motive și am observat că pereții la vezica urinară sunt puțin îngroșați spre deosebire de luna februarie când abia începusem tratamentul cu sertralină și am făcut CT.
În luna iulie, am început să mă trezesc noaptea ca să merg la toaletă, ceea ce înainte nu se întâmpla deoarece nu consum lichide cu 6 ore înainte de culcare.
Atunci am înțeles că ceva se întâmplă.
Recent am mărit doza de sertalină și simt o presiune și mai mare pe penis. Am probleme doar noaptea, multe ore este în erecție și revine după câteva minute după ce mă trezesc. Pe parcursul zilei n-am probleme.
Ar trebui să apelez la un urolog? Sertralina mă ajută mult și n-aș vrea să renunț la ea.
În luna iulie, am început să mă trezesc noaptea ca să merg la toaletă, ceea ce înainte nu se întâmpla deoarece nu consum lichide cu 6 ore înainte de culcare.
Atunci am înțeles că ceva se întâmplă.
Recent am mărit doza de sertalină și simt o presiune și mai mare pe penis. Am probleme doar noaptea, multe ore este în erecție și revine după câteva minute după ce mă trezesc. Pe parcursul zilei n-am probleme.
Ar trebui să apelez la un urolog? Sertralina mă ajută mult și n-aș vrea să renunț la ea.
1 comentarii
Vorbiți întâi cu psihiatrul care v-a dat tratamentul, poate vă mai adaugă ceva la schema de tratament. Dacă este cazul vă trimite el la urolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5depresie fara reactii la tratament
- 3medicamente antidepresive-primele efecte pozitive
- 28Terapia cu electrosocuri
- 6Antidepresivele si alcoolul
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 13REMOTIV - antidepresiv natural, extract de sunatoare.
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 1tratament de multi ani cu antidepresive si nu ma simt bine, simt ca nu au niciun efect
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 10Anxietate generalizată
- 4Stimuloton pentru anxietatea sociala
- 3Antibiotic si antidepresiv
- 4De ce ma lasa toate antidepresivele fara sentimente
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 10Antidepresive toc insomnii !
- 2Tratament ADHD
Mai multe informații despre: Priapismul Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: