Anxietate - imi este greu sa ma trezesc, nu am aer suficient si nu pot sa respir bine

Buna dimineata! Am inceput tratament cu serlift de cateva zile si eglonyl, serlift ul imi da anxietate maxima dar probabil este reactie adversa stiind ca am 4 zile de cand l-am inceput… Problema este ca din cauza eglonyl ului in fiecare dimineata imi este greu sa ma trezesc si ma trezesc ca nu am aer suficient si nu pot sa respir bine, ma tine cam 20 de minute… imi poate afecta inima aceasta pastiluta? Mai am si o durere in gamba piciorului stang cateodata… ma simt mult mai bine dar inca nu ma simt ok, am inceput sa am probleme la munca ca acolo ma simt cel mai rau… va multumesc!
3 comentarii

Nu de la Eglonyl va simtiti rau dimineata. Posibil tot de la Serlift sau de la anxietate.
Dupa o luna efectele secundare se vor retrage.
Solicitati doctorului o benzodiazepina in prima luna sa treceti mai usor peste efectele secundare.
Dupa o luna efectele secundare se vor retrage.
Solicitati doctorului o benzodiazepina in prima luna sa treceti mai usor peste efectele secundare.

Multumesc! Am si bromazepam la nevoie, dar tot incerc sa il evit ca sa nu devin dependenta de el..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Scandal pe piata antidepresivelor: Prozac nu are niciun efect
- 11intrerupere brusca ebixa?! am nevoie de sfat urgent
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 3Solian + anxietate
- 6repercursiuni folosire Cipralex
- 3Tratament cipralex
- 0Efecte antidepresive
- 2Melatonina insomnie si antidepresiv
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 4Injecție cu Xeplion
- 1Menstruație întrerupta de la Midora
- 3Antidepresivele provoaca dureri de cap?
- 2Renunțare tratament
- 3Anixietate
- 6Quetiapina
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 1Tratament cu seroxat.
- 6Toc serlift Control
- 1Rezistenta la antipsihotice??
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: