Antidepresive si probleme cu erectia
Am si eu o problema legata de erectia.in urma unei depresi doctorul mia recomandat citalopram pentru tratarea depresie numai ca din 2007 de cand medicul psihiatru mia dat citalopram si pana anul 2018 de 2 luni de zile cand am incetat sa mai iau si ac pentru ca am inceput sa am mari dureri de cap in spate la ceafa si sa nu mai am erectie vreu sa mentionez ca cat timp am luat citlaopram aveam apetit sexual dar am observat cand am inceput sa reduc si sa iau o zi da una nu dintro data cand eram cu sotia dorind sa facem sex nu mi sa ridicat si de atunci cateo data dimineata am erectie dar cand vreu sa fac sex nu se mai ridica.va rog daca poate cineva sa mi spuna ce as putea sa fac in situatia acesta daca o sami revin.tin sa spun ca sant casatorit de 14 ani si nu as vrea din cauza acesta sa am probleme in relatiia cu sotia mea.
1 comentarii
Bună seara, am și eu o problema cu erectia sa zic asa, cu fosta iubita ejaculam foarte repede, dar menționez doar cu ea, între timp întreținem relații sexuale și cu alte persoane și actul sexual pana la prima ejaculăre dura de la 30, 40 min în sus, a fost seara sau partida în care după probabil 1, 5 ore eu nu ejaculam și asta doar cu partide de sex de ocazie sa zic asa, iar cu prietena dura maxim 3, 4, 5, min...astept o explicație sau o idee despre acest caz...pt mine este inexplicabil, dar poate totuși exista vre-o problema pe care nu o cunosc...va mulțumesc și aștept un răspuns dacă știe cineva cauza sau problema în sine...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 3Solian + anxietate
- 19Solianul si antidepresivele
- 6imi este teama de efectele adverse ale antidepresivelor.. sa nu mai pot munci, sa fiu leguma
- 1imovane vs xanax
- 4Prozacul
- 10Fara antidepresiv :(
- 12Tratament antidepresiv
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 2Cei care luam antidepresive ne putem vacina impotriva covid?
- 3Antidepresivele provoaca dureri de cap?
- 2Renunțare tratament
- 3Anixietate
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 3Constipație anafranil
- 1Priapism de la sertralină
- 8Antidepresive pentru schizofrenie
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: