Antidepresive si probleme cu erectia

30-09-2018
Danyy 41
Nu este medic/terapeut
Danyy 41
Am si eu o problema legata de erectia.in urma unei depresi doctorul mia recomandat citalopram pentru tratarea depresie numai ca din 2007 de cand medicul psihiatru mia dat citalopram si pana anul 2018 de 2 luni de zile cand am incetat sa mai iau si ac pentru ca am inceput sa am mari dureri de cap in spate la ceafa si sa nu mai am erectie vreu sa mentionez ca cat timp am luat citlaopram aveam apetit sexual dar am observat cand am inceput sa reduc si sa iau o zi da una nu dintro data cand eram cu sotia dorind sa facem sex nu mi sa ridicat si de atunci cateo data dimineata am erectie dar cand vreu sa fac sex nu se mai ridica.va rog daca poate cineva sa mi spuna ce as putea sa fac in situatia acesta daca o sami revin.tin sa spun ca sant casatorit de 14 ani si nu as vrea din cauza acesta sa am probleme in relatiia cu sotia mea.
1 comentarii
0
13-08-2019, ora 22:24
D. L. D.
Nu este medic/terapeut
D. L. D.
Bună seara, am și eu o problema cu erectia sa zic asa, cu fosta iubita ejaculam foarte repede, dar menționez doar cu ea, între timp întreținem relații sexuale și cu alte persoane și actul sexual pana la prima ejaculăre dura de la 30, 40 min în sus, a fost seara sau partida în care după probabil 1, 5 ore eu nu ejaculam și asta doar cu partide de sex de ocazie sa zic asa, iar cu prietena dura maxim 3, 4, 5, min...astept o explicație sau o idee despre acest caz...pt mine este inexplicabil, dar poate totuși exista vre-o problema pe care nu o cunosc...va mulțumesc și aștept un răspuns dacă știe cineva cauza sau problema în sine...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici