nu-mi vine CM
este a 8 zi de intarziere a CM, tot timpul ma protejez cu prezervativ, care este posibilitatea sa fiu insarcinata?
(am renuntat la anticonceptionale asta vara in iulie si de atunci mi-a venit menstruatia la intervale intre 31 si 34 zile)
(am renuntat la anticonceptionale asta vara in iulie si de atunci mi-a venit menstruatia la intervale intre 31 si 34 zile)
1 comentarii
Daca v-ati protejat cu prezervativ in mod corect, probabilitatea unei sarcini este foarte mica, sub 1 %, deoarece prezervativele sunt mijloace contraceptive la fel de eficiente ca anticonceptionalele.
Ca regulă generală, întârzieri ale menstruaţiei de până la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Abia dacă trece acest timp şi sângele tot nu se arată, e cazul să vă programaţi la o vizită.
Ca regulă generală, întârzieri ale menstruaţiei de până la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Abia dacă trece acest timp şi sângele tot nu se arată, e cazul să vă programaţi la o vizită.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 4sunt insarcinata?
- 4as putea fi insarcinata?
- 1Intarziere ciclu dupa deflorare
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 3Imi intarzie ciclul.
- 0De ce imi intarzie
- 3CM intarziat 6 zile!
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 2Menstruatia intarziata.
- 3Oare sunt insarcinata?!
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 0Imi intarzie menstruatia