Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
Bună! As avea o întrebare. Am fost pe ciclu din 7-14 august, iar după aceea am făcut-o cu prietenul meu (neprotejat), de mai multe ori. Iar săptămâna trecută am avut ceva ciuperca sau infecție, mi-am luat o crema de la farmacie și după mi-a trecut. Iar în data de 4-5 trebuia sa îmi vina ciclul și încă nu mi-a venit. Pen ultima data când am făcut-o s-a terminat gen mai pe spate iar după cu același șervețel mai stres din zona anusului pana în partea cealaltă. Credeți ca ar fi posibil sa fi pătruns sperma în vagin? Și sa fiu însărcinată? Sau care ar fi cauza întârzierii ciclului.
Precizez ca mai fumez uneori, dar nu regulat. Poate întârzia și din aceasta cauza?
Precizez ca mai fumez uneori, dar nu regulat. Poate întârzia și din aceasta cauza?
4 comentarii
Buna ziua,
Cam ce crezi ca se va intampla daca vei face sex neprotejat?
Mergi la un control ginecologic si vei afla se ce intampla. Internetul nu tine loc de test de sarcina sau de infectii.
Educatia sexuala (e valabil si pentru partener ca se pare ca nici el nu are habar) te poate ajuta sa nu ajungi in astfel de situatii sau chiar mai rau. Educatie sexuală facuta din surse specializate, profesioniste, verificate.
Si inca ceva, treaba pe care ar trebui sa o stie orice fata/femeie: se sterge INTOTDEAUNA de la vagin spre anus, niciodată invers, caci exista risc mare de infectie!
Cam ce crezi ca se va intampla daca vei face sex neprotejat?
Mergi la un control ginecologic si vei afla se ce intampla. Internetul nu tine loc de test de sarcina sau de infectii.
Educatia sexuala (e valabil si pentru partener ca se pare ca nici el nu are habar) te poate ajuta sa nu ajungi in astfel de situatii sau chiar mai rau. Educatie sexuală facuta din surse specializate, profesioniste, verificate.
Si inca ceva, treaba pe care ar trebui sa o stie orice fata/femeie: se sterge INTOTDEAUNA de la vagin spre anus, niciodată invers, caci exista risc mare de infectie!
Important e sa vedeți când a i fost la ovulație și dacă contactul sa produs în aceea periiada
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 3intarziere ciclu mestrual
- 5intarzierea ciclului de aproape 2 sapt, ce sa fac?
- 9despre sarcina
- 13Sunt oare insarcinata?
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 1Am intarziere la menstruatie 22 de zile!
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 3Intarziere menstruatie
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 1Întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata
- 0Anticoncepționale și duphaston
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: