Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?

07-09-2018
Ana20006
Nu este medic/terapeut
Ana20006
Bună! As avea o întrebare. Am fost pe ciclu din 7-14 august, iar după aceea am făcut-o cu prietenul meu (neprotejat), de mai multe ori. Iar săptămâna trecută am avut ceva ciuperca sau infecție, mi-am luat o crema de la farmacie și după mi-a trecut. Iar în data de 4-5 trebuia sa îmi vina ciclul și încă nu mi-a venit. Pen ultima data când am făcut-o s-a terminat gen mai pe spate iar după cu același șervețel mai stres din zona anusului pana în partea cealaltă. Credeți ca ar fi posibil sa fi pătruns sperma în vagin? Și sa fiu însărcinată? Sau care ar fi cauza întârzierii ciclului.

Precizez ca mai fumez uneori, dar nu regulat. Poate întârzia și din aceasta cauza?
4 comentarii
0
08-09-2018, ora 09:47
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Cam ce crezi ca se va intampla daca vei face sex neprotejat?
Mergi la un control ginecologic si vei afla se ce intampla. Internetul nu tine loc de test de sarcina sau de infectii.
Educatia sexuala (e valabil si pentru partener ca se pare ca nici el nu are habar) te poate ajuta sa nu ajungi in astfel de situatii sau chiar mai rau. Educatie sexuală facuta din surse specializate, profesioniste, verificate.
Si inca ceva, treaba pe care ar trebui sa o stie orice fata/femeie: se sterge INTOTDEAUNA de la vagin spre anus, niciodată invers, caci exista risc mare de infectie!
0
08-09-2018, ora 10:33
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Faceți un test de sarcină
0
08-09-2018, ora 12:28
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Important e sa vedeți când a i fost la ovulație și dacă contactul sa produs în aceea periiada
0
08-09-2018, ora 15:26
Ana20006
Nu este medic/terapeut
Ana20006
Mulțumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: