Ajutati-ma! Sunt insarcinata?

04-01-2021
acnaiwb
Nu este medic/terapeut
acnaiwb
Buna seara! Am avut contact sexual protejat pe 12 decembrie, iar urmatoarea saptamana am aflat ca am covid. Pe 28 ar fi trebuit sa mi vina menstruatia, dar a intarziat 7 zile. Tin sa mentionez ca am menstruatie neregulata, din moment ce sunt luni in care nu mi vine. Prima data am luat in calcul ruperea prezervativului, dar de fiecare data, eu si prietenul meu, verificam daca s a fisurat si nu a fost cazul de acest lucru, dar sunt speriata pentru ca, pe langa faptul ca nu mi a venit, mi a curs secretie de culoare maronie, nedand importanta pentru ca mi s a mai intamplat asta si in trecut, dar ma simt calda, dar nu am febra si mi a aparut si acnee mult mai multa decat aveam, dar si acest aspect, am spus ca din cauza menstruatiei care intarzie. Capul ma doare din cand in cand, foarte putin, si sanii ma dor la fel de putin. Ma gandeam ca e din cauza virusului pe care l am avut si medicamentatiei, dar totusi sunt foarte speriata. Va rog sa mi raspundeti. Multumesc!!
1 comentarii
0
06-01-2021, ora 15:02
acnaiwb
Nu este medic/terapeut
acnaiwb
Ma tot documentez despre ceea ce mi se intampla, si as vrea sa stiu daca nu cumva de la pracetamol si mi a imbolnavit ficatul. Stiu ca ficatul “curata” hormonii. Ma gandeam ca din cauza aceasta nu mi-a venit si am avut simptomele prezentate, dar imi doresc totusi parerea unui specialist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: