care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
buna ziua.am facut joi si vineri dragoste cu prietena neprotejat si nici nu am ejaculat in interior. ea se afla in ziua a 29-a, respectiv a 30-a si se pregatea de un nou ciclu menstrual numai ca nici azi in a 33-a zii inca nu i-a venit. precizez ca a facut un test de ovulatie care a iesit negativ si ultimele 3 menstruatii au fost regulate (prima de zile, a 2-a si a 3-a ambele 30 ). Intrebarea mea este: cam care ar fii cauzele intarzierii ? orice raspuns e foarte bine venit!
3 comentarii
La persoanele sub 22 de ani e normal sa nu vina mereu regulat si sa mai fie si intarzieri. Menstruatia o sa vina zilele astea, nu va mai stresati. Insarcinata nu este.
Cauzele intarzierii menstruatiei o reprezinta in principal sarcina, insa si alte dereglari hormonale. Oricum, la ea nu se numeste intarziere, numai atunci cand intarzie 2 saptamani sa isi faca griji pentru o oarecare problema.
Cauzele intarzierii menstruatiei o reprezinta in principal sarcina, insa si alte dereglari hormonale. Oricum, la ea nu se numeste intarziere, numai atunci cand intarzie 2 saptamani sa isi faca griji pentru o oarecare problema.
@otilia- Scuza-ma pentru intarziere. Ideea e ca ea de regula are menstruatie regulata adica niciodata nu a depasit 31 de zile. Asta e intervalul 29-31 de zile. Noi facem fara prezervativ doar in ultimele zile pana sa inceapa un nou ciclu menstrual deoarece nu poate lua anticonceptionale din cauza unui nodul la san. O sarcina este exclusa, dar ingrijorarea mea este alta caci daca va continua iar un ciclu menstrual neregulat eficienta metodei scade. O zii cat mai buna sa ai!
Este adevarat, daca ciclurile sunt neregulate, atunci nu veti mai sti cand este perioada fertila si cand nu, dar nu poate face nimic pentru pentru a avea menstruatie la acelasi nr de zile in fiecare luna. O intarziere de 7-10 zile se incadreaza in limitele normalului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 1intarzie menstruatia
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 0sunt insarcinata???
- 1Sunt gravida?
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 0Problema ciclu menstrual
- 3Am ramas însărcinată?
- 2Întârzierea menstruatiei
- 2Posibila sarcina ?
- 0Menstruatie întârziată
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 2Posibila sarcina?
- 2Sunt gravidă?