nu mananc mult dar ma ingras!

buna ziua! am si eu o nedumerire...am 1, 66 m inaltime si 61 kg. de profesie sunt bucatar..problema e k uneori mananc o data pe zi, iar alteori doar "ciugulesc"..iar uneori (rar se intampla asta) sa mananc de 2-3 ori pe zi... nu am mese regulate doarece timpul nu imi permite asta.. ma pot ingrasa si pe baza de stres? Mutumesc!
3 comentarii

grasime se depune pe brate, burta, picioare

scrie pt medici si CE varsta ai,
sa poata...
sanatate
sa poata...
sanatate

Buna ziua,
sigur ca va puteti ingrasa, nu numai de stres ci si din "ciuguleli" si lipsa de miscare (nu cred ca faceti sport daca nu aveti timp sa mancati). Daca ciugulelile sunt bogate in calorii (covrigi, pateuri, cateva chiftelute, snitel, sucuri, dulciuri), luate haotic, singura masa este seara tarziu, iar in restul zilei va infometati practic organismul, acesta isi scade mult metabolismul bazal, adica arderile, iar ceea ce mancati, chiar daca pare putin, se depune.
sigur ca va puteti ingrasa, nu numai de stres ci si din "ciuguleli" si lipsa de miscare (nu cred ca faceti sport daca nu aveti timp sa mancati). Daca ciugulelile sunt bogate in calorii (covrigi, pateuri, cateva chiftelute, snitel, sucuri, dulciuri), luate haotic, singura masa este seara tarziu, iar in restul zilei va infometati practic organismul, acesta isi scade mult metabolismul bazal, adica arderile, iar ceea ce mancati, chiar daca pare putin, se depune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 4maninc, maninc, maninc si nici un rezultat
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 5vreau sa ma ingras, nu gasesc haine pe masura mea!
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 3Nu inteleg cum poate sa se ingrase daca manaca ce mananca si face aproape zilnic sport
- 4sport si mancat rational si se ingarsa in continuare
- 2tratament pentru ingrasat
- 2Cateva kg in plus
- 1Ingrasare+stres
- 2kg in plus de dupa sarcina
- 0tratament cu spray corticosteroizi - ingrasare?
- 2As dorii o lamurire
- 9Probleme depresie escitalopram
Mai multe informații despre: ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: