nu imi vine menstruatia!!

42 comentarii 1 2
2
13-04-2016, ora 02:53
Cristina511
Nu este medic/terapeut
Cristina511
Buna ziua am o mare nelamurire si totodată mie teama ca as putea fi însărcinată, acum o luna am întreţinut relaţii sexuale cu iubitul meu si s-a rupt prezervativul, cu o lună in urma imi venise menstruatia dar nici pana in ziua de azi nu mi-a mai venit, nu m-am ingrijorat la început pt ca nu imi vine regulat ca la alte fete dar acum ma intreb ce se întâmplă, nu vreau sa ii spun iubitului meu nu vreau sa isi faca griji... ma puteti ajuta???
0
13-04-2016, ora 15:42
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Ba da, eu cred ca ar fi bine sa-i spui, deoarece in cazul in care esti insarcinata e si responsabilitatea lui, tu nu ai facut totul singura.
Cumpara-ti un test te sarcina sa scapi de indoieli. Cat de neregulata e menstruatia ta? Adica se intampla sa nu iti vina o luna sau mai multe? Sau doar intarzie cateva saptamani? Te intreb pt ca s-ar putea sa ai o dereglare hormonala iar in acest caz, un test de sarcina poate sa nu fie relevant.
0
13-04-2016, ora 23:03
Cristina511
Nu este medic/terapeut
Cristina511
S-a întâmplat sa intarzie si 3 luni, stiu ca si el e responsabil dar vreau sa fiu sigura inainte sa ii spun
0
13-04-2016, ora 23:41
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Da, bun dar poti sa-i spui ca nu esti sigura. Adica banuiesc ca treci prin momemte grele si ar fi bine ca iubitul tau sa-ti fie alaturi, nu sa treci singura prin asta. Poti sa faci maine testul? Sau a doua varianta sa mergi la ginecolog sa vezi daca esti insarcinata dar si cauza menstruatiei neregulate.
0
14-04-2016, ora 00:07
Cristina511
Nu este medic/terapeut
Cristina511
O sa discut cu el, multumesc pentru tot, o sa fac un test sambata deoarece el e la munca si vreau sa fie alături de mine, multumesc inca o data
0
12-10-2017, ora 17:57
Giugiuka
Nu este medic/terapeut
Giugiuka
Vă rog ajutati ma. Am făcut sex protejat cu iubitul meu. Luna trecută am avut menstrustie, dar acum mi a întârziat de la media care era de obicei vreo 4 zile. Ma doare burta si mi e frica sa nu fiu insarcinata. Care ar fi șansele? Nu am greturi, nu m am îngrășat subit si nici nu mi s a schimbat apetitul, însă am dureri la burta si sunt balonata. Un sfat?
0
12-10-2017, ora 23:21
Giugiuka
Nu este medic/terapeut
Giugiuka
Tin sa adaug si ca ma dor sânii.
0
03-03-2018, ora 16:25
Lucia vacarciuc
Nu este medic/terapeut
Lucia vacarciuc
Buna ziua !Eu am avut relații sexuale cu 2 saptamiini înainte de menstruație și după mi-a venit și as vrea sa va întreb dacă e posibil ca in așa mod sa fiu însărcinată ? Căci luna asta îmi întârzie
Va rog mult ! Ajutați-mă cu un răspuns !
0
01-05-2018, ora 22:14
Catyk
Nu este medic/terapeut
Catyk
Buna am nevoie de ajutor, daca am avut relații sexuale cu o saptamina inainte de menstruație (15) si mi sa început mmenstruatia pe 22.03 dar luna aceasta deja îmi intirzie cu 10 zile si nu mi se începe, posibil sa fiu însărcinată? Am făcut test si e negativ
0
08-06-2018, ora 19:32
Cristina18.
Nu este medic/terapeut
Cristina18.
Bună am și eu aceeași problemă, trebuia să imi vină pe 6 iunie și nici acum nu mi-a venit, am întreținut relații sexuale cu iubitul meu neprotejat și nu a lăsat nimic în mine dar ma doare burta de mor de înainte să imi vină. Ce aș putea face, ceva sfaturi ca sunt speriată rău.
0
22-09-2018, ora 23:11
Anonimus.anonimus
Nu este medic/terapeut
Anonimus.anonimus
Buna seara ! Am și eu o problema. acum 2 3 săptămâni am făcut dragoste de câteva ori cu partenerul meu. Pana a ne proteja, am făcut câteva minute fără. Acum nu îmi mai vine ciclul, a întârziat 7 zile și tin sa mentionez ca aveam ciclul regulat. Am făcut și teste de sarcina dar e negativ. De ce nu îmi vine ciclul?
0
24-02-2019, ora 13:45
Gabriela1865
Nu este medic/terapeut
Gabriela1865
Hei!! Vreau sa ma ajute cineva, luna trecuta fiind ianuarie mi.a venit menstruatia pe 22, la inceputul lunii feburarie pe 1 si 2 am avut act sexual protejat dar pe data de 2...prezervativul s.a rupt, iubitul meu nu si.a dat drumul si nici nu a durat mult, suntem pe 24 februarie si mie inca nu mi-a venit...imi este foarte frica. Ma poate ajuta cineva..? Am usoare crampe si nu am avut nici un simptom ca si cum as fi însărcinată.
Adaugă un comentariu / răspuns
42 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: