Intarzierea menstruatiei
![Dede2](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, dragii mei! Mă confrunt cu o problema! În aprilie 2018 am dat naștere unei frumoase fetițe! De atunci au început problemele! Am avut ionhii cam 3 săptămâni.. după mi.a venit menstruația exact la 41 de zile după naștere ! Am început atunci sa iau cerazzete, dar le.am întrerupt din cauza ca aveam menstruație de 3-4 ori pe lună, după întreruperea pastilelor mi-au venit normal o lună.. apoi au început iar dereglările! Aveam o scurgere maro 1-2 zile și gataa, dar lună această nici măcar acea scurgere! Prezint stări de rău și dureri de bazin ! Precizez ca nu sunt însărcinata! Am făcut 3 teste de sarcina ! Deja am 3 săptămâni întârziere! Ce poate fi?
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
virtual fara consultul unui medic este dificil de pus un diagnostic. Va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a afla cauza exacta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
virtual fara consultul unui medic este dificil de pus un diagnostic. Va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a afla cauza exacta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 0Ac Stodette-intarziere
- 2Intarzaiere menstruatie
- 1Posibilă sarcina?
- 1Intarziere menstruatie
- 0intarzierea menstruatiei
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 0Intarzierea menstruatiei
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 2Intarziere menstruatie
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 6Întârzierea menstruației
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei menstruatia dupa nastere
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: