Intarzierea menstruatiei
Buna ziua, dragii mei! Mă confrunt cu o problema! În aprilie 2018 am dat naștere unei frumoase fetițe! De atunci au început problemele! Am avut ionhii cam 3 săptămâni.. după mi.a venit menstruația exact la 41 de zile după naștere ! Am început atunci sa iau cerazzete, dar le.am întrerupt din cauza ca aveam menstruație de 3-4 ori pe lună, după întreruperea pastilelor mi-au venit normal o lună.. apoi au început iar dereglările! Aveam o scurgere maro 1-2 zile și gataa, dar lună această nici măcar acea scurgere! Prezint stări de rău și dureri de bazin ! Precizez ca nu sunt însărcinata! Am făcut 3 teste de sarcina ! Deja am 3 săptămâni întârziere! Ce poate fi?
1 comentarii
Buna ziua,
virtual fara consultul unui medic este dificil de pus un diagnostic. Va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a afla cauza exacta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
virtual fara consultul unui medic este dificil de pus un diagnostic. Va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a afla cauza exacta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce se intampla.. menstruatie ce intarzie 3 saptamani
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 5mi-a intarziat c.m. 3 zile.lucru care nu mi s-a mai intamplat de ani buni
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 1Nu-mi vine menstruatia
- 2Menstruație întârziată
- 1Menstruația îmi întârzie
- 0Sarcina?
- 3Intarziere menstruatie
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei menstruatia dupa nastere
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: