Secretie si urina urat mirositoare, dureri ale ovarelor
Secretia vaginala albicioasa, cu miros neplacut o am de aprox 5 ani. Cateodata era insotita si de usturimi la urinare, dar treceau de la sine. In momentul de fata nu le am, am doar secretia albicioasa care imi da batai de cap in fiecare zi, din cauza disconfortului ce il produce si al mirosului urat ce il emana.
Sunt casatorita de 10 luni si dupa aprox 3 luni de la nunta am inceput sa am dureri ale ovarelor in timpul actului sexual. La inceput ma durea ovarul drept, acum parca s-a mutat pe ovarul stang durerea. Tin sa amintesc si faptul ca o durere mai usoara a ovarelor o simt si in timpul zilei, cand fac un efort, cand imi incord zona abdominala, cateodata chiar si cand merg.
De aprox 3 luni imi miroase urina urat, cateodata insuportabil de urat. In dimineata aceasta a mirosit atat de rau si de puternic, incat m-am speriat tare si am inceput sa caut pe net indicatii si tratamente.
Ajutati ma, va rog. Nu stiu despre ce afectiuni este vb si, evident, nici ce tratament sa fac.
Va multumesc!
Sunt casatorita de 10 luni si dupa aprox 3 luni de la nunta am inceput sa am dureri ale ovarelor in timpul actului sexual. La inceput ma durea ovarul drept, acum parca s-a mutat pe ovarul stang durerea. Tin sa amintesc si faptul ca o durere mai usoara a ovarelor o simt si in timpul zilei, cand fac un efort, cand imi incord zona abdominala, cateodata chiar si cand merg.
De aprox 3 luni imi miroase urina urat, cateodata insuportabil de urat. In dimineata aceasta a mirosit atat de rau si de puternic, incat m-am speriat tare si am inceput sa caut pe net indicatii si tratamente.
Ajutati ma, va rog. Nu stiu despre ce afectiuni este vb si, evident, nici ce tratament sa fac.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Este necesar un consult ginecologic, un examen de secretie vaginala si un examen de urina pentru a putea pune un diagnostic. In urma analizelor se pot vedea anumite rezultate.
O zi placuta!
Este necesar un consult ginecologic, un examen de secretie vaginala si un examen de urina pentru a putea pune un diagnostic. In urma analizelor se pot vedea anumite rezultate.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 13rog interpretare examen citologic si secretie vaginala
- 3dureri de ovare in timpul sarcinii
- 3secretii vaginale
- 1secretie vaginala
- 9Secretie vaginala Frotiu
- 6urgent! Secretie maro dupa primul act sexual
- 6la examen de secretie vaginala si mi-a iesit ca am vaginita nespecifica
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 2Secretii vaginale
- 6secretie vaginala grunjoasa.. care sunt cauzele?
- 3Secretie maronie va rog un raspuns!!!
- 2Secretiile vaginale din sarcina
- 1Rezultatul analizei secretiei vaginale
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 1De unde e aceasta boala?
- 2Ovare inflamate
- 2Dureri ovare
- 1Cheaguri mari de culoare roz si dureri excesive!
Mai multe informații despre: durerea de ovare Secretiile vaginale Mirosul anormal al urinei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: